February 19, 2009

arierawrr

blabbed by Amira Zafirah at 2/19/2009 01:18:00 AM
currently webcam-ing wth this hunk.

mari lihat foto foto aksi beliau ;p
Zakiyy pon ade, tp mcm chipsmore. ceit
haha. korang terliur ar tu. choyyhe said he looks like a blink man. I said "blind man tp ade style". hahathanx for this my favourite, comel ooh. mak soka nyah :Dand, thats me, nampak tak? haha.


anyway, it was soo fun. we're like making faces lah, ape lah. LOL
we should do this more often okay.
arie, lengan you tanampak seyy. tak puas la mcm ni. HA HA HA.
and arie ku syg, sssshh. tade yg s*xy s*xy ye. BAAHAHA. when you told me that, it was the really LOL. ngengg.

and, saje je aku letak pic in medium size, kang besar2 ade yg nk cube try test pulak arie ni. harapaan la en aku nak ksi.
biase la, aku kn mmg kedekot. spare part mesti adoo. muahahaha

arie,
I try meet you up on saturday okay. nak kene check schedule dgn papi dlu. dia awal2 dh reserved I seyy ;p

oh. papi, busy je skrang en, nk webcam pon tade mase :( mami cri yg bru lah
*=)) =)) =))*


p/s : Ady ade je ni okay. blog dia off sementara sajork. nanti2 ade la tuu. blog je off, dgn aku on jgk. haha.

3 extra blabbing on "arierawrr"

arie on February 19, 2009 at 2:02 AM said...

omg!
mira syg.
nmpk aurat i tau x.
hahaha.
malu seyhhh.

izza the PINKERTON on February 19, 2009 at 5:02 PM said...

gile statement uu ahahahahahahaha "blog je off, dgn aku on jgk."

ahahahahaha :P i was laffin okay

Amira Zafirah on February 20, 2009 at 12:53 AM said...

arie ;
haha. chill la. itu pon kire dh sopan okay. yg lain2 i kept for myself. hahaha

izza ;
pffttt. hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal