February 9, 2009

family bonding

blabbed by Amira Zafirah at 2/09/2009 12:15:00 AM
title cannot goo. hahaha.

well, these past few days had been kinda hectic to me. I do have some times to enjoy myself but deep down inside me, nothing can ever calms me down. huwm.
disebabkan Baba sentap dgn aku on Friday evening sbb tanak ikot dgn pgi Nilai *duuh. aku nk bli brng cupcakes kott*, and disebabkan aku telah pon membuta tidak mengikot waktu Malaysia. hehe. Saturday morning tu, aku breakfast dow dgn parents aku. GILER AH !
hahahaha. ye ar duu. tido pkol 8pm kott, then 3.40am aku woke up. gile hape aku nk membute balik. hehe. harus la aku menyedarkan diri sampai la ke subuh. bile dh pkol 6.30 a.m mcm tu, tgk mak dgn baba pon dh bangun, mandi solat sume en, aku pon ajk la diaorng breakfast. hehe.

balik brkfst dlm pkol 10 mcm tu kot, lepak2 jap kt rumah ape sume, aku tidoo balik.
motif aku tido sbb mlm tu aku nk buat cupcakes, so klo aku tido pkol 8pm en, bile kale nye aku nk bake. so, timing harus la diperbetul kan semula :P

bile dh bgn ape sume, Baba ajak pg KLCC. agaiin. aiyoo. takpe, jooom. pgi la KLCC. later on Memy's family joined. waaaah. syok je. sumpah mmg bonding time giler. haha. harus la kan, baik2 dgn Baba ape sume. takkan la nk biar dia sentaaap je.

had lunch, shop a bit dkt Toy's R Us, Baba bought me something from Kinokuniya. hehe. will blog about it later, pastu jenjelan je lah.

pictureees people :)
Adyy next time this is our menu wajib okay. sedab giloos :D
oh oh. korang taw. hehe. malu bai aku mase ni. time ni, Baba dgn Mak dh balik auw, tnggal aku dgn Memy's family en. pastu kitorng cam seperate for a while taw sbb aku nk bli air kt Starbuck. sorry la. bkn aku tanak boikot, tp aku sangaaaap gile starfuck sial. haha. sorry. so, lepas dh beli air sume, mmg ckp meet up dkt Parkson level kids taw. so, I was like, okay la. jalan la pgi sane ape sume, bile dh smpai tgk tade pon Memy nye. so, aku pon nk call la en. mase nk call tu, aku notice la this one guy pandang aku lain mcm, aku cam buat bodo je la en, skali dia cam 'pheewwiit phheeewwwitt', lagi la aku buat tataw, pastu dia pnggil aku 'hello hello !'. aku cam pandang la, like ape mslh mamat ni en, pastu dia senyum dia ckp 'tu, you minom air, comot. kt sini *pointing at his mouth*. I was like, 'huuh. OMG. haha. okay okay. thanx'. teros blah, glabah cari tissue dlm handbag. HA HA HA. malu baaaaai. rase mcm tanak masuk Parkson lg dh lps ni. HA HA HA. vavik.

6 extra blabbing on "family bonding"

ML Amnesia on February 9, 2009 at 2:43 PM said...

Oni sangat comel!
Nak pipi dia.
Bule.?
:D

ssin on February 9, 2009 at 3:47 PM said...

taw lah sangap,menum pown gelojoh ahah
pewiiiiit baju pink comell's

Amira Zafirah on February 9, 2009 at 6:04 PM said...

luqman ;
man, you have been blessed wth your tummy okay ;D

ssin ;
choyy. bkn glojoh la. ceit. haha.

lil^RED799 on February 9, 2009 at 7:21 PM said...

errrrrrr i pon sangap saturbucks!!!
kenot resist ler
some more if keluar really need to stop for a hot drink
sbb coce sejok kan
len len punye kopi tak sedapppp
bluwekkkk
need to go to satrbuck juaaaaaa

Amira Zafirah on February 10, 2009 at 12:43 AM said...

lil red ;
duuh. sane kn sejuk giler seyy. kt MY ni panas nye la hai.
haih. sedab punye pasal en, tade la boikot habisan tp pengurangan la sikit ;p

adenium on February 14, 2009 at 3:32 PM said...

adoi... sampai part kat ending tuh..mau gelak lah....hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal