February 11, 2009

Aiman pon nak jugak

blabbed by Amira Zafirah at 2/11/2009 12:19:00 AM
hehe. ni nak story dulu.
sejak Yana dh balik hospital ni kan, si Aiman jealous gileeeer okay.
yela, dia still tak faham kenape adik dia always dapat special treatment from us. hehe. well, bukan la nak pilih kasih but in some cases, Yana ade la special2 nye sikit.
as in like, disebab kan bukan sume bende dia bule makan, so bile Yana request nak mkn ape2 je, ASAP la dapat nye. pastu Yana pon mcm tabule buat kasar2 sume, kne lembut2 je, tabule active sangat.
so, abang nye pon jeles la. timbul la kontroversi kt rumah, sume orang tak sayang kan Aiman dah. kate nye lah..walaupuuun. HA HA HA :D

mase sibuk snap pic adik nye, dia pon tetibe nak jugak.then en, tetibe dia ckp kuat2 taw, siap bwk bag dia sume.

'kat skola td kan, abg color ni *smbil tnjuk paper dgn muke paling bangga skali *
aku dgn mak was like ;
'fuyyo. cantik gileeer. teror nye abang'.
HA HA HA.

so, aku pon suro la dia diri nak amik gambar.
ini hasil nye ;HA HA HA.
suke giler dia okay.
yoo lah abang :D

9 extra blabbing on "Aiman pon nak jugak"

Ady Adzmi on February 11, 2009 at 5:09 AM said...

hahaha. aiman x kesah :P

ssin on February 11, 2009 at 8:23 AM said...

bangga gila lah tue
*pown comel,haih sume bdk comel kan

k.leen said...

kelakarnyer muka aiman....
bangga giler..

Amira Zafirah on February 11, 2009 at 4:45 PM said...

ady ;
aiman kesah kalau dia taw abg ady pnjm toys dia okay ;p

ssin ;
bangga yg hamat taw. haha. yup2. nsib la i yg tua ni pon mcm agk comel. erk. pfftt ;D

kak leen ;
hahaha. jeleees tahan gaban sey mse ni. dan dan giler2 nk amik gmbr pulak

ssin on February 11, 2009 at 6:34 PM said...

pfft perasantan

Amira Zafirah on February 11, 2009 at 8:37 PM said...

heeeeelllleh . fine. pffttt. haha

Farah Syazana on February 11, 2009 at 9:50 PM said...

hey..br jpe ur blog..pix sgt cantek..blog sgt kemas..suke jek tgk...come visit mine ye

YanaSaja on February 11, 2009 at 11:27 PM said...

sangat sukak gmbr self potrait neh....me likey2 ur bloggy..hekhek

Amira Zafirah on February 11, 2009 at 11:52 PM said...

Farah ;
terima kaseh ye. hehe. sure sure. i'll visit yours later

YanaSaja ;
kamu buat saya malu bersama mata terkebil kebil lah. hahahaha :D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal