February 20, 2009

sila bangga tawan tawan ;p

blabbed by Amira Zafirah at 2/20/2009 12:41:00 AM
hehe. tadi en, aku pgi Jusco Balakong en.
*bukan dgn Ady, haraaaap maklum. aku dating dgn dia petang tadik. haha*
pgi Jusco sbb nk bawak Aiman tgk Upin Ipin. oh. comeeeeeel nye la hai cartooon tu. geram mak noks. rase nak ku picit picit, gigit gigit je okay. grrr. haha.

pastu en, dh habis movie, jalan jalan la kejap en. aku pon masuk la FOS.
kat situ en, bapok la weyyy. almost all of the items are buy 1 free 1. deeeeeem !
bijik mate aku dh nak tekuar dh kott. haha. FOS en mcm murah2 gitu en. kau bayang kan, satu bju rm25. then kau dpt satu free. kau beli 2, bru rm50, kau dpt 4helai bju.
gooosh. bargain siak !


TETAPI
,
haaa. ini sangat la sesuatu yang perlu dibanggakan. muahahahahaha.
aku tak beli langsung dowww
*mulot nganga, muke penuh excited bercerita*
gile ar en. aku cam, round round round, belek belek.
ade yang bekenan, fikir 87kali, pastu aku cam.
"ahha. no Mira noo. enough"
hehhe. Alia pon ckp I need to clear my closet, bru bule beli baru.
quite true la, sbb if aku beli, roboh kot nnt tmpt gntung tu. haha. overload sudaah. hanger kene curik2 amik kt mak punye closet.
:D

so, silaaaa lah bangga dgn diri sy ini okay. ini adalah sgt sesuatu.
haha. pencapaian yg sgt bagus okay ;p
usually, klau ade sale, aku lah orng pertama yg grab itu ini, tnpa befikir 34kali pon. hahaha,

korang, bangga dgn aku okay.
bangga taw !


sila sila, bangga kat aku taw tawan tawan
:DDD


p/s : papi, sorry okay for calling you spoiled brat. hehe. its just came out of my mouth. sorry nyah. muah muah muah =)) =)) =))

p/s lagi : ye. sy agak shopaholic category jgk la. hehe. dont blame, its genetic. its in the blood. salah kan Baba. muahahaha ;DD

1 extra blabbing on "sila bangga tawan tawan ;p"

kupu-kupu_cinta on February 20, 2009 at 4:26 PM said...

ayo...asal x beli ma...beli je..hahaha..wat koleksi bnyak2.syg nye x beli..but..bangga sama kamu...i bce intro td egat u beli lbh..ni x beli langsung..huhuhuhu..hampeh

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal