February 9, 2009

wedding

blabbed by Amira Zafirah at 2/09/2009 06:15:00 PM
Saturday ade wedding dkt Nilai. sedara la kawin. mcm mne nk kate related pon tataw la. ni family belah Baba.
haaa. ni nak cite. Baba en, adik bradik dia 20 orng okay. hamek kau. 4 orng meniggal sbb ape ntah, so tinggal la 16 orng je. Now, ade jgk a few dh ramai yg meninggal. aku en kalau sebelah family Baba ni en, gheee. aku kire pangkat tua okay. kire mcm, aku dh ade cucu la. tua en ! sabau je lah. tapi mak kate takpe la, sbb bkn senang nk dpt nenek rock mcm aku. HA HA HA. wah wah mak, pndai ye rock rock. haha.
so, yg kawen ni pon kire mcm anak sedara aku la, sbb mak bapak nye bule dikatakan cousin aku. haaa. camtu lah. ape2 lah. bkn nye diaorng pngil aku makcik pon. haha. berani kau nk pngil aku makcik? :DD

first thing first, tepek muke ade dlu. ini harus sbb aku taw nnt mst tade gmbr aku punye. haha.
theme nye hijau and white. cantik la. teringat pulak mase wedding Ceera dlu.Memy kejam je kate pelamin ni sume brang from Nilai 3. haha. well, agak aar. haha. dekat seyy Nilai 3 dr rumah dia :P
ini handbag Salvatore Ferregamore :Omy cousin, goosh. dlu en bdn dia mcm kak Leen tu ha. skrang, ahhai :Dthe bridethe groom. dh mcm Steve Rahman je pulak aku tgk. hehe. pastu en, name pengantin ni Simran, tapi family aku matimati kate name dia Sirman. aku dh mcm. oyh. Sirman tu name hubby kak Red. aiyooo and of course, Oni :)


thats about it lah. panas seyyy. balik balik. hehhe.

8 extra blabbing on "wedding"

lil^RED799 on February 9, 2009 at 7:13 PM said...

mak aih pengantin lelaki...
encemmmm!!!!

Shafie on February 9, 2009 at 8:50 PM said...

very nice photos.. :)

[ Eclipse ] on February 9, 2009 at 9:06 PM said...

oi, gila banyak 2o org.esh org dulu kan.memang leh pecah record tau XD haha

ssin on February 9, 2009 at 10:34 PM said...

pengantin pompuan cun
pengantin laki mak aih

~BEE~ on February 9, 2009 at 11:12 PM said...

cantiknye pengantin pompuan tu...pelamin yg simple but nice...

Amira Zafirah on February 10, 2009 at 12:32 AM said...

lil red ;
hensem ke. beard tu mcm creepy je taw. hehe

shafie ;
thanx awak :)

eclipse ;
haha. taw takpe.
tak menahan doww :P

ssin ;
haha. bride cun ooh. groom. huwm huwm huwm :]

bee ;
yup2. pelamin dia mcm cantek je.

dann on February 11, 2009 at 12:29 AM said...

oni sgt comel! haha :D

Amira Zafirah on February 11, 2009 at 5:05 PM said...

dann ;
comel yg hamat la kott ;D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal