February 22, 2009

bla bla bla,

blabbed by Amira Zafirah at 2/22/2009 05:15:00 AM
oooh. i'm kinda busy je kan this week.

so, I summarize je lah the highlight. hehhe ;p

I had Marketing test on Wednesday, Costing and Public Speaking quiz on Thursday, Microeconomics quiz on Friday and Costing test todayy.
on Monday next week, Microeconomics test pule.
one word, YENNA !

goosh. I am mentally exhausted taw. adeyh. mcm2 kau masuk dlm kepale butoh otak aku ni. haha.

Friday night tido hostel sbb Saturday morning ade Costing punye test. I looooove tdo kat hostel. syok je taw. borak sane borak sini, study pon mcm best je. Kadi jahat je, dia kate kalau aku datang tido kt hostel, Oya perangai lain macam sbb dh terinfluence dgn aku. haha. banyak la kau.
dasar Kadi giler booobs !
HA HA HA

oh. Pole called me, twice in the same week. huwm. agak sesuatu okay. haha. tade la, dia mmg la ade call sume kan, but usually like rarely la, or if call pon ade sebab. tak pon call mcm tnye kt mne and teros meet up.
today pulak, kire mcm its proven la the chemistry among us. haha.
I was thinking about him, like mmg nak call him sume. tengah dok dok pikiaq pasai dia, tetibe phone rang. eh eh. Pole called !
haha. I was like, fuyooo. adekah dia merasakan ape yg ku rasakan. ahahaha. ayat nk glabah. haktui ;D
in the conversation en, yang paling tak bule blah is this part.
Pole ; tak dating today ?
Mira ; dating dgn sape eh?
Pole ; lah. Ady lah. sape lagi.
Mira ; HA HA HA. choyyy. ni nak kuar la dgn dia jap lg. hehe.
Pole ; see. haha. pgi mane je?
Mira ; tgk wyg. dgn mak dia skali eh. hrp maklum. haha
Pole ; waah. ni dh jmp mak sume ni. ehh. tabule jadi ni.
Mira ; hahaha. tade maknenye la weyy.
Pole ; eeh. betol la. kne buat QC dgn I dlu okay. ingt sesuka hati je nk dpt dating dgn you. taw tak QC tu ape?
Mira ; no. ape tu?
Pole ; Quality Check.
Mira ; HA HA HA HA . ngenggg. owww. apsal pulak you nak kene check?
Pole ; yela. ape2 je pun I kne la check dlu okay.
Mira ; holooorh. teharu nye. hahaha

=)) =)) =))
HA HA HA . ngengg. tade maknenye la weyy. toloooong lah faham.
so, td pgi la jmpe Pole. heee. you rindu sgt kt I ke. siap call tnye khabar lah, konon I diam diri lah. echeche. I busy okay :)

and yes. I did went out with Ady, his mom and his brother. aiyoooo.
sumpa aku segan tahap gaban. haha. mmg la penah jmp mak dia adik dia before this, tp tade la smpai nk kuar sume en.
Ady mmg dh ckp hari tu dh, mak dia nk tgk Upin Ipin, mmg dia ade mention nak ajak aku skali. but then, I was like, takkan la en. so, cam buat bodo je lah.
then, td petang, Ady called. dia tanye busy tak malam ni sbb mak dia ajk tgk wyng jgk. mak nye dh booked tcket for 4, tp abg nye tanak pgi pulak. so, mak nye pon ajak la aku.
at first I was like, erk erk. urm. adooyh. haha. gagap gagap aku. haha. then, Ady mcm alaa. jom la. pgi je. so, I did. haha.
mak Ady baik okay, hu ha sane sini. tidak seperti aunty aunty mak cik mak cik seperti biase lah. so, senang nk mingle :)
mak nye malu, ttop muke, oh, tu adik Ady ye. Aimi name nye, bru form 3, harap maklum tawan tawan ;p


after dh hbis tgk wyg , jumpe Pole kt RHB. later, agak dalam sejam lepas tu la eh, baru la si Malek join. goosh. lame benar you Malek siap en, sabaaaar je lah.
Qayyum tade. penat. kate nye lah. haha. no elaboration
*Pole, I dh tak larat gelak ni. gooooooosh. HA HA HA*
and yes Pole, buy 1 free 2?
*gelak setan panjaaaaaaaaaaang punye*
tak perlu elaborate la ye. biar lah kami berempat je taw
still,
HA HA HA
=)) =)) =))

tataw la mengapa, this night rase mcm cepaaaaaaaaaat sgt. taw taw dh pukol bape dah. maybe sbb lame tak lepak kan, tu yg rase mcm kejap je.
lame kott tak jmp Pole, agak kerinduan di situ ;p

oh. siang tadi en, aku dduk rumah okay. tak sangke je en. haha. like, fuyyyoooo.
haha. korang mesti mcm tak sangke jgk en? haha. ye ar, aku pon tak sangke, ape lg la korang. haha. smpai rumah pkol bpe ntah, online jap. terooos tido sampai petang. hehe.
tejage pon sbb ade sedare aku dtg hantar brng. haha.
haaaa. nikmat je dpt tido dgn penuh kenikmatan.
erk. apakah. haha.

gooosh. *yawning*


ciao !


p/s : tade p/s la for this entry ;D

1 extra blabbing on "bla bla bla,"

izza the PINKERTON on February 22, 2009 at 11:44 AM said...

mane hilaaannggg nk berym.
hati sayu hati pilu ni.
nk mengadu. xD

wooshhhhh pole mcm ur dad lak.
kene ade QC lagiii
tabule blah hahahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal