September 2, 2009

segalanya tinggal.

blabbed by Amira Zafirah at 9/02/2009 02:00:00 PM

dont know if I should hate you or miss you
- Issues, the Saturdays

dah mcm hip hop pulak aku rase. haha

baik lah. motiff gambar di atas adalah untuk menunjukka khazanah khazanah yg telah tertinggal dlm Lola.
itu semua adalah harta pusaka encik Ady kite ye.

Ady ni memang, everytime we met, mesti adeee je barang yg tetinggal. tataw la kenape. haha.
either my stuff with him or he's stuff with me.
yang paling tak bule blah, he left his wallet in my handbag. and then, mak dia taw.
he's mom was like, 'apesal pulak wallet kamu dlm bag si Mira?'
haha. ady tumpang la makcik, letak dlm pocket belakang nnt snang orang nk cilok. cheee, gituu la kan.

ade this one time en, baba pgi kebun taw, pastu balik dia msti bwk mcm2 la, pisang lah ape lah sume taw. pastu dia suro la Ady dtg umah amik sikit bg kt his mom. pastu, bile Ady dtg, harus la melepak borak bergosip ape jadah. pastu, brng tu tade dia bwk nye balik. haha. kene la patah balik amik brang ape sume.
haishooo. mmg mcm ni la bile bile. adee je yg tetinggal.

tp takpe, meaning adee je la sbb nk jmp selalu. ngehhehhhe ;p
hehhhe.

kali ni yg paling byk skali yg tetinggal la. all at once.
cardigan
shades
and battery shotgun dia.

haaa, tu ar shite die :)

but they dont go crazy when I'm bangin on my boogie
- King of the Bongo, Robbie William

2 extra blabbing on "segalanya tinggal."

lily lotus on September 2, 2009 at 3:33 PM said...

sesaja ke tak sengaja tinggalkan..hehe..tettt

Amira Zafirah on September 2, 2009 at 9:24 PM said...

uiks. choyyyy. hahhaa

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal