September 1, 2009

live broadcast. haha

blabbed by Amira Zafirah at 9/01/2009 09:03:00 PM

cant wait to get home, baby dial your number
- Teenage Love Affair, Alicia Keys

after such a long time, this entry is not an autopublish entry.
yeee, bukan okayyyy. hahahha.

mcm bosak la pulook, enrty sume asek autopublish je skrang. dh tu nak buat camnooo, kang tade entry kang reader lari. dh tu, takkan la ade citeee je aku teros nak blog, tabule wooo. lately mak busy okay nok. hehhe.

nothing much to talk about pon. sejak sejak dh pose ni kan, mcm tade bende sangat la nk citee.
ye laaa, banyak banyak cite kaaang msti ade yg terkutok, ter-mengumpat, segala yg ter lah. tak pasal pasal, betambah tambah lagi dose yg sedia kala nya sudah menimbun ni taaaw,
oh tidaaaaaaaak. hehhe.

jadi nye, my everyday routine pon hanye lah ke college, pastu balik, petang kang pegi param, pastu bukeee.
malam pulak ngadap PC, online sesadooo. buat assignment la, buat research ape yg ptot, buat autopublish entry sesiap kt blog ni haa.
pastu online kt facebook, intai intai myspace, update twitter, browsing youtube, and baceeee la blog blog yg sepatutnyeee.
pastu ape lagi eh? oooow. YM dgn Dann dgn Ady. kadang kadang dgn Izza, Syasya. bile malam pulak, confirm skype dgn Ady. ini mmg wajib.

haaaa. tu la shite dieee. it sounds kinda booring but not really ;p

anddddd, haaa. lupe nak bgtaw. hehhe.

sejak sejak bulan pose ni kan, management college aku ni agak gedik sikit yeee.
sile bace ini.
kecik eh?

dh crop

yaaawwwww. wajib pakai tudong okayyy. hahaha. bulan pose sajooo.
jadi, aku sbg seorang pelajar yg tegar, yg teguh iman nye ni kan, pakai la tudong.
I look like this everyday.

ngeehhhe :D

ade sorang classmate aku dh pelik. dia kate "whyyy Mira, whyyyy? kau buat aku rase berdosa taaawww".
HA HA HA. ngooong sgt.

yg lecturer aku lgi la, masuk class je dh pandang aku
lec : ptg ni you guys ade class agama ke?
mira ; no. hahahaha
lec : I seee, thought you guys have one.
mira : haha. siot betol.

later on, aku jumpe dia kt office
lec : is this image gonna last long or its only for the ramadhan?
mira : its only for ramadhan. hahah
lec : haha. its good then, at least you show your effort.

ucheyy cheyyy. hahahahhaa.

worriteee. dh la.

ciao !

*ITunes off.

8 extra blabbing on "live broadcast. haha"

*ayu* on September 1, 2009 at 10:56 PM said...

u loookkkkeeedddd ssssooo sssssssuucccciiiiiiiiiii... hiks..

Dann Chafid on September 2, 2009 at 1:02 AM said...

at least u show ur effort
ayat gile memerli dow. HAHA

Amira Zafirah on September 2, 2009 at 3:17 AM said...

ayu
; haaahahha. cahaya keimanan gituu. lol

dann
; haaa. tu ar shite die.

Anonymous said...

AHAHAHAHHAHA *BIG LAUGH*

Ceera on September 2, 2009 at 10:48 AM said...

wowwwwwwww... muka beriman sungguh tu, hehehehe

Asri said...

jangan wat main benda² berkaitan agama nih.. kang Allah tutup pintu hatu baru tau..

chykeenzachary on September 2, 2009 at 2:31 PM said...

hey..u look good in that scarf.. siyesly i mean it. tak nampak awkward pon.
keep it up sis...

Amira Zafirah on September 2, 2009 at 3:00 PM said...

ceera
; ahhha. tolooong lah fhm kak.

asri
; erk. chill la. nk tetutop apenye, rase mcm mkin bkk je. haha

chykeenzachary
; thanks dik. *maluu

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal