September 4, 2009

mak's junior

blabbed by Amira Zafirah at 9/04/2009 02:00:00 PM

baby I can feel your halo, pray it wont fade away
- Halo, Beyonce Knowles

I really should start writing my term paper, but it has been 3hours, no idea at all.
i'm so dead. haaaaaih.
2000 words essay. ppfftttt.

anyway, jom cerita pasal college. lameee tak cite pasal my friends kt college.

ntah macam mane semalam bule la pulak sumenye adee, dh mcm get together la pulak. it was fun. lepak lepak, borak borak, masing masing kuar la cite sume.hahaha
penat dh nak gelak ape sume taw.
segala masalah pon dicitekan jugak, mengutok pon same, buat assignment pon timeee ni jgk lah.
seee, gelak gelak bagai ape sume, assignment tetap jalan jugak okayy. hehe.

oooh. noticed my tudong eh? lol

brani sungguh aku pkai tdong cmtu pgi college. malas punye pasal, koseee sgt dh kan nk gosok ape sume. jadi, pinjam je la tudong maaak. hehe.
tp kene bahan kaw kaww punye lah, panggil mak cik lah ape lah, but whateveeer. kau hengat aku kisaaah ke kau kutok akuu?
kang aku kutok kau balik kang, lansung masam muke tanak kawan sentap sesadooo. better la aku diam kan.
ni pon, si Aril kene sebijik dgn aku, terdiam terrros. hahaha.
peeps, dont try to get on my nerves, its just not worth it okay :)

haha I think I look like mak !

borak borak ape jadah sume, syoook sgt okay.

tetibe en, ade sorang mamat ni sbooook nak amik gmbr dgn aku. ngendeng ngendeng suro aku layan dia. peliik peliiik.
aku tak kenal taw mamat tu, tengok muke mcm agk cam jgk lah. taw2 je nk sentap ape sume. hish. pelik pelik je kan.
haaa, sape kenal mamat tu sape? hahaha.

haishooo. ini weekend sgt busy. nnt mak cite full story okayy.

korang just tunggu hang on and wait je lah ye. haha
ngoong

so baby dont worry, you are my only
- Down, Jay Sean

9 extra blabbing on "mak's junior"

kojah on September 4, 2009 at 4:28 PM said...

no lah macam mak...ok jeee...hihi

Syaa on September 4, 2009 at 5:13 PM said...

cntikk aaa pki tudung.. mmg mcm mak u kott. but sowkayy what. mak u cute :DD

munie on September 4, 2009 at 8:40 PM said...

sumpah cute n pretty. yg lain tu sume jeles. serious muke u sesuai.
:)

Amira Zafirah on September 4, 2009 at 8:55 PM said...

kojah
; heee. yeke. haha

sya
; kaaaan. i look like my mom je kan. haha

munie
; aawww, thank youuu. haha. malu je i okay ;D

chykeenzachary on September 5, 2009 at 5:19 PM said...

my mum's jr. sumpah sama cm tudung mak aku

Yana on September 5, 2009 at 10:29 PM said...

lawa2:)

Amira Zafirah on September 5, 2009 at 11:08 PM said...

chykeenzachary
; haaa, bli tmpt same la tu. Ariani eh? haha

Yana
; heee, tenkiuuuu :)

chykeenzachary on September 6, 2009 at 1:31 PM said...

yup ariani.gigh mak aku memebli kat citu..banyak ker collection?pakai la yang belah kat tengah, leh gayakan sikit. yg sarung terus ni nampk 'tak mude la'.tak pon try chiffon nyer selendang panajng...lilit2..try la..nanti da try upload gamabr k...

lebiu

Amira Zafirah on September 6, 2009 at 9:43 PM said...

haaa, sameee lah dgn mak kite taw. haha. gigih segigih nye memilih. lol
haiyooo, yg tdung lilit tu mcm tak reti la pulok. takpe, nnt kite blajoo. haha

lebyutu :p

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal