September 3, 2009

hot red pants. lol

blabbed by Amira Zafirah at 9/03/2009 03:03:00 PM

you took my heart and put it back together again
- Ultimate, Lindsay Lohan

yesterday, me and Ady brought Yana to hospital for her chemo injection.

thanks abg Aji sbb dukong, Yana tak larat

haaa, tu lah shite die. aku mmg lagi la tak larat nak dokong Yana kan, nak menapak dr parking lot sampai la ke lift tu. mak aaaaaaih. somput nyawa den, jang ! hahah
abg Aji a.k.a Ady volunteer la pulak kan nk dokong Yana, hehhe. solamaaaat den yoo ;p

kitorng tunggu kejap je, doctor pon sampai. Yana pulak bad mood mase ni. punye la dia ngamok dlm hospital tu. jenuh la nak memujuk, nk memegang dia lgi kan. dh dia meronta ronta ape sume. haishoooo.
pelik taw, orang lepas cucuk la baru nangis kan, dia tidak. sebelom cucuk baru nangis. bile dh cucu, okay je. lansung tade air mate setitik pon.
aiyoooo, Yana yana. haha

yup. kt hospital kan, kene la kitorng pakai mask.
but I tell you weyy, sgt la uncomfortable. nk benafaaaas pon susah taw.
ni lah rupenyeee.

lepas dh cucuk sume, kak Leen called. dia ckp dia amik yana kt hosp teros so that me and Ady bule teros pgi param. baik lah cik puan.

ke param lah kami selepas itu. jalan jalan jalan, tengok ape yg bekenan. beli lah for buke.

ooow. Ady drove Lola today, first time ye tawan tawan. haha
you better be good with Lola okayy.

ciao peeps !

wake up in the morning feeling like P.Diddy
- TikTok, Keysha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal