September 8, 2009

great combination

blabbed by Amira Zafirah at 9/08/2009 12:43:00 PM

you'll be my only, no need to worry
- Down, Jay Sean feat. Lil Wayne

oooow, I reallyy like that song. it makes me go move move move down down down. haha
whatevah.

anyway, yesterdayy few states cuti kan. disebabkn my college dkt Bangi, which is in Selangor, jadi saya cuti laaaah. wooohhoooo !

I went to Curve, Ikano dan seangkantan dgn nye lah with Mak, Yana and Ady. eh, tetibe selit Ady en. hahaha. his class was canceled, dia pon nak ikot so angkot lah skali.
lagi pon baba tade, best sikit nk jalan jalan merapu. hehhe.

the main reason pegi pon sbb nak amik baju raya mak. dah siap okayy, finally. mak tempah dkt this one kedai dkt curve tu. gigih je tempah jauh jauh en, but jahitnye cantikk, harge lagiii la cantik.
lame pulak la orng tu nk cari baju mak. ntah mane dia letak ntah. kitorng pon menuggu la kat situ. aku pon tengok tengok la baju yg ade. bekenan jugak tp baju raya dh 4 pasang kooo, cukop2 le tuuu. mcm la ade event nk kene attend every week. lain la ai ni redmummy youuu. hehhe.
dh kate ddok melepak, kitorng pon buat la hal sendri kt kedai tu. nasib la takde orng taww.
sopan lagi mase ni.

whenever theres me, most of the time theres him too :)
silaaau. haha
melayan si Yana yg buat kedai tu mcm bilik mama dia. haha

dh dpt baju ape sume, jenjealan kosong lah kami. mak sibok nak cari topi for yana. well, kepale Yana kn dh mcm cermin, hehhe. kene la cari topi nk cover up, kalau tidak, silaaau nok. hahaha.
jalan la kami, cari cari cari, ade mmg ade tp mcm tak cantik lah. mcm ntah2 ape2 je, end up nan adooo.

pastu pgi Cupcakes Chic pulak nak bli biscotti. KORANG, KT SITU BISCOTTI MMG TADE JUAL LAGI EH?
sbb dh 2 kali taw aku pgi, mmg tade. sesape yg taw, please inform me eh. rinduuuu sgt nk mkn bende tu tapi asek tade je. aiyooo, kalau mmg tak jual nampaknye, kena la blaja buat sndiri pulak. aiseyyy.

dh jenjalan ape sume, Yana pulak lapa. bwk la dia pgi mkn kt bwh tu en, yg kt sebelah kedai mamak tu.
weyy, I tell you weyyyy. gigih okayy aku menahan nafsuuu. dgn mcm2 bauuu, tgk all the foods, tgk lagi cine cine tak pose tu makan, maaaak aaaaaaaaih.
lgi pulak aku yg suap yana makan, walaweyyyy. istighfar banyak2 la aku dlm hati. hahaha
bertahaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :O

selesai makan ape sume, pgi ikano jap, try cari topi yana kt brands outlet. last shop, kalau takde jugak, balik la teros.
cari punye cari, nasib topi nye adoooo. cantik okayy, mak sokeeee nyah. hahaha. dh aku yg pilih kn, harus lah aku soke.
habis bayar ape sume, pulang lah kamiii.

next stop was hospital. as usual, yana kene amik injection di vontot nyeee. chemo la seperti biase.
nasib la tgg doctor kejap je. Yana seperti biase nangis nangis sakan SEBELUM injection. lepas dh inject, mcm tade perasaan je. pelik betol la.
orng lepas inject la baru nangis sakan en, haishooo.
kak Leen pon smpai hospital lepas tu, Yana pass kat dia je lah. Baba called mak and ckp dia ade kt param area situ jugak. so, kitorng pgi la param tu.

sesampai kt param, tengok2 kak leen sume ade kat situu, baba pon adee jgk. dh la mcm gathering je kat situu. hahaha. oh, jgn lupe ye, Ady masih bersama kami. hahaha.
dont have to worry la bout him, he blends very well with my family dh. mmg takesah pon, he's part of our family, anak angkat baru mak okay, after chin lah. haha.
jalan jalan jalan, beli ape yg ptot. mak dh lame tak pgi param, rambang mata okay. hahaha. its sooo funny. sume bnde dia tgk, sume dia nak, pastu dia fikir, kalau bli kan, bile nk mkn eh.
hahaha. tu lah, mak lps buke, dh solat ape sume msti teros tido, tade mase dh dia nk mkn2 ape sume.

penat jalan, dh tak larat nk tahan nafsu ape sume, pulang lah kamii.
andddd, Ady bawak keteee. wooohooo. senang sikit aku ni haa. letih okayyy. aiyooo.
mak ddok belakang, jadi ma'am besar okay. kitorng body guard dia. hahaha. mak kept on marah aku sbb suke kacau Ady mase bwk kete. haha. chill la mak, Ady used to it dh. hahaha.
the ma'am :D
co-pilot lah konon. haha
retard. haha

well, it was fun. never thought Mak, Yana and Ady could blend themselves together. syok syok syok. next time, bule kuar lagiii. haha.

baby you are my everything, you all I ever want
- Best I Ever Had, Airto

4 extra blabbing on "great combination"

kleen said...

alamak ... lupa lar mkn laksa semlm....

Amira Zafirah on September 8, 2009 at 8:45 PM said...

bule pulak teringat. haha

rynz said...

kita pun suka tempah kat kedai tu..barbara j ;) kalau baju kurung biasa kita ambil junior tailor jer ;) tp kain jarang beli situ, kain kita beli kat people selalunya

Amira Zafirah on September 9, 2009 at 10:51 PM said...

yeaaa. barbara. cantik cantik kan. jahit dia pon kemas jee. puas hati sgt :)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal