August 27, 2008

nama saya rain

blabbed by Amira Zafirah at 8/27/2008 11:09:00 PM
haha. ingt lg ads tu. nama sy Rain. saya suka hitam. hitam itu menawan. hehhe.


anyway, td kaaaan. heee. mak cuak nyah. first time mak balik from college kan, hujan selebat lebat alam. masyaallah. dh la mak keseorangan je kan dalam kete Bambi mak tu. hujan pulak lebat macam hareeeeeeeem, mau nye mak tak cuak noks.

yes yes yes, I know it sound so lame, so pathetic but hey, I'm scared. get it?

its my first time, I know I should listen to mak. Jgn balik if hujan but the thing is, mase dekat Bangi tu okay lg, thn biler masuk highway je, hujan tahengat punye. I can feel my Bambi tu gegar gegar taw, rase mcm nk peluk je stereng tu. heee. takoot nyah takooot.

tp, takpe lah. At least I have experience kan. Mase driving lesson tu pon, pnah jgk kne hujan lebat2 ni, tp I'm not alone and I'm not in the highway, housing area je, so the feel is different taw. huwm. better luck next tim

:

3 extra blabbing on "nama saya rain"

mohdloqman// on August 29, 2008 at 3:06 PM said...

Korg nak tau tak.?
Leps je smpai umah,
Mira troz cium tanah.
Ahaha!
Takut pnya pasal la.
Ahaha!

lily lotus on September 2, 2008 at 2:08 PM said...

hehe..sian dia!
anyway, selamat berpuasa..

Amira Zafirah on September 4, 2008 at 8:10 PM said...

luqman : tipu tipu tipu. hahah

lily : heee. kite takot taw. ade jgk orng kesian kt kte :(

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal