August 15, 2008

swollen

blabbed by Amira Zafirah at 8/15/2008 09:45:00 AM
as my heart swollen and so does my foot.

dah sakit since Saturday, but buat bodo je. I mean duh. lenguh2 biasa je kott. but on Monday morning, I noticed that my foot dah bengkak. but still, buat bodo lgi. balik from college, damn bengkak giler. sakit, tabule jalan.

later that evening, abg Anip urut. shitto. sakit doww.

and bantal Yana jadi mangsa :P

nope. I didnt cried at this time. still okay lagi. later that night, I bandaged my foot and still managed to drive and went to college on the next day.
but, the swelling had gone worst when I came home. then mak pakse pgi urut jugak. demit!
malam pgi urut, oh. cik Enon je tukang urut nyee.
I cried like shit. haha. sakit giler nak mampos okay. mmg nangis esak2 punye lah. hehhhe. Baba dah mcm risau je, mak pun mcm 'eh eh. she's crying lah'. hee. saba je lah kan.

and today, the swelling dh okay sikit la, much better. just bengkak dkt tmpt yg sakit tu je. kalau tak, smpai ke betis taw bengkak nyee. haaa. tak pakai bandage dah. Baba beli koyok kat kedai ubat cine mane ntah. so, gune koyok tu je lah. but, its like not working jee. hehhe. sakit nye msh ade lgi. seprti sakit di hati ku juga :)

2 extra blabbing on "swollen"

lily lotus on August 15, 2008 at 4:44 PM said...

adoiii! terasa u smpi sini..hehe..

Beruang Madu on August 15, 2008 at 9:46 PM said...

Mira... Abg Bear dah cakap, ko kena tegur masa kat tasik aritu nih... (orang tua sangat kan)... gi cek ngan bomoh memana kat umah ko tu... gih!!

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal