August 8, 2008

unpack pack pack !

blabbed by Amira Zafirah at 8/08/2008 10:37:00 AM
habis mkn sume, head straight to Ikano pulak. sonang yoo, gune bridge tu en, still hujan lgi mse ni.
oh. mse dkt Waroeng Penyet tu en, kitorng tuka table 3 kali taw. haha. frst, mcm dkt sgt dgn pnti, tuka. then, second, hari nak hujan, nanti tempias, evnthough table yg second dgn frst tu sebelah2 jee, thn dkt dlm pulak ade kosong, so orng stu suro la msuk dlm jee.

eh. nsib taw. dh la mase kitorng mkn tu dh strt hujan, tempias giler nyah ooi. haaa. tak rugi tuka tmpt 3kali noks :D takde la lame sangat round round kt Ikano tu, stakat nk bg makanan turn dlm perut je. haha. pstu, tengok luar, hujna pon mcm nk reda je, kitorng pon balik lah. dh pkol 3sumtin dh mse tu. Baba ckp kne balik cpt, nanti jam jam jam ! haha. takpeee. mmg nk balik dh pon. kaki dh lenguh bagai dh nii. ayoooyo.
thats all it is, not include the big board and rack. still in the car :)

batteries, markers smpai 3 pack okay and scissors. haha. mcm tak perlu je en beli kt Ikea.
candles.banyak sangat. sell in this long box ade 3 color and 1 color ade 4 candles. total 12. haha. yang old school candles tu Baba punye, nk smpan in case of emergency black out.
oh. I hate this thing. haha. mak yang nak beli, the old one dh rosak. still, perlu ke beli dkt Ikea? haha tissuesssssss. banyak giler. haha. tissues Ikea sumpah elok okay. besar and sangat la tebal. so, beli banyak2 buat stok smpai rayaaa :))
this is my jug. Rm9.90 sje okay. its cutee. oh. dh ade tea pon dlm dia this morning :)
this is my new cutleries. haha. ni bkn utk bdk2 tu la. ni yg mmg utk orng besar punye. comel okay. sell in one pack. mcm2 color ade. harus lah aku tuka2 color everydayy *biler gune rse mcm Flinstones pulak :P
pujuk mak belik this cup sets. 6pieces together with each piring cost only RM35. murah kaaan. sangat la comel. the cups agak besar and piring dia kecik. sangat la comel. the color is supposed to look green tp ntah. jdi putih pulak, pdahal bkn gne flash pon. Grr.

and kak Leen with her new quilt. suke sangat dia dgn bnde tu. mmg murah poon. kate Ikea sales kan. dia dh bli segale mak jdah quilt cover sume2 nye, skali sheets tilam yg fitted tu dia tak beli. NGENG. hahaha. nyesal tak sudah je dia taw. takpe takpe. Mak ckp nanti ade NEXT TIME. haha. itu la board nyee. saya sangat la sokaaa. haha. bule prasan jdi cikgu kejap. hehe. syok je budak2 tu main, tp tahan kejap je, last2 si Yana tu bkn nye dia conteng kt board tu, dia pi conteng kat kayu2. saba je la. mmg aku jerit la kt stu en. haha. tp bnd ni bkn nk ltk kt my house, kak Leen bwk balik pi letak kt rumah dia. ngeh.

huuu. dah. kemas everything. ade byk lgi brng but hello, takkan la nk blog every tiny pieces kan. enogh2 la tu :)

3 extra blabbing on "unpack pack pack !"

viruspadu on August 8, 2008 at 1:20 PM said...

shopping sakan ni :p

Amira Zafirah on August 8, 2008 at 2:02 PM said...

haha. sakan jugak laa :)

Dida Armain on August 8, 2008 at 7:20 PM said...

hey there..
nice blog u've got there...
anw..
im 1 of ur readers..
will u link me?
n i will link u back..
thanks!
:)
xxxxxxx

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal