January 18, 2010

random random random

blabbed by Amira Zafirah at 1/18/2010 12:30:00 AM
another random day in my life.

it was on Saturday evening, I went to Bangi, ditemani oleh the one and only, Adli Adzmi (:

pegi Bangi sbb nak amik Oya, Kiera dgn Zati bawak balik my house. diaorng nk stay over for one night sbb kitorang ade project on the next day tu. hehe.
and si Ady ni pulak mase ni bru bangun tido, but nasib baik dia nak teman jgak. so, yeaaay. but before that bwk dia pi makan dlu sbb dia dh kebuloq.
Bangi was bloody raining mase kitorang sampai. end up aku bawak Ady pi makan kt Singgalang, but it was a total turn off for him. he ordered mee bandung tapi tak sedab lansung, pastu mee pulak keras nak mati. choyy.
Singgalang, kau memalu kan akuu *lari, ttop muke dgn bantal masuk bilik.

okay, crap.

so, hangkot la diaorng ni sume pi balik rumah aku and dengan Ady skali aku hangkot balik rumah jgk. hehhe. Mak la punye pasal. She had been asking about Ady for sooo many times. Ady mane lah, ape lah. dah rindu sgt dgn ank angkat dia tu en, so tu yg aku pon hangkot la dia skali bwk balik rumah.
but, Ady tak stayover la. hehhe. cannot, but if he can, then why not.
eh, cannot :D

so, dah borak borak ape sume dh la malam and its time for dinner. yeaaay.
Baba wanted to bring all of us for dinner. ingat kan nk hantar Ady balik rumah dulu, tp mak mcm tak kasi je. siap tanye Ady nk mkn kt mane lgi. yenna ceit !
lagu pi, if Ady ikot or not still kne bawak 2 kete jgk. sbb naik satu kete mane cukop kan. bla bla bla, Ady joined. habis cite. haha

Baba bagi choice either nak dinner kt Boraque or Arima. if pgi Boraque then later after that bule round round dkt Uptown Danau, but I refused. kesian je budak budak tu pgi uptown, bkn nye dpt beli hape pon sbb masing masing moneyless. ye la, CONCERT SUPER JUNIOR PUNYE PASAL KAN. hahaha. hadap la suju korang tuuu. hahaha.

skali baba, tetibe pulak ckp, eh. Danang mane?
sudah. teringat kt anak angkat lagi sorang pulak. hahaha.
end up, Baba angkot si Oya, Kiera dgn Yati satu kete, aku dgn Ady satu kete pulak pi hangkot Danang kt Maluri sane. hahaha.

and the best part, ADY VOLUNTEER NAK DRIVE SEYY *pengsan
hahahaha. dgn macho nye merampas my car key dan dengan selambe nye masuk pintu driver, yang haku ni, tekaku terkuku lagi terberuk dkt pintu gate tu. hahaha.

hello. its the awesume three of us again.

awesume katenye. hahahaha. puh-leaaassee :D

so, kami pon dgn semangat lah menuju ke Keramat AU2, teros ke Arima. skali, Ady teringat kt Luqman pulak, rumah dia kt Ampang tu. dokek yooo.
ape lagi, roger roger. Luqman ckp okayy. haha. big table tonight.

best thing about Luqman, even kitorang pon tak sampai kt Arima lagi ni, Luqman pon kat rumah lagi ni, Baba pon tengah gigih cari parking ni.
Luqman dh text dh order dia kt aku. hahaha. orang lain sume tak fkir nk mkn ape, Luqman dh siap order dah. hahaha. cannot go seyyy. hahaha

hee, Mamaaaaaaaaaan :))

now, lets look at our table.
okay. not this picture. clearly sume orng will focus kt kaki Ady. uuwwiiee, zexyyy. LOL

nampak tak space between Luqman dgn Ady tu, haaa, tht space for me taw. kecik je kan. tu la, mamat mamat ni makan tak pandang kiri kanan dah.
tp sempit sempit tu pon, muat jugak ;p

foodsssssss.
see, waaah. meriah !

it was soo fun. lotsa thing that we talked on that night. gelak mmg tapayah ckp laa, gelak tahengat punyeee. cramp lansung mulot ni. dh la dgn penat mengunyah nye lagi.
yg paling terok kene bahan, harus la Luqman kan. haha. kene bahan kaw kaw kaaaaawww punyee. tp Maman kan, dia takesah dh. dah immune dh ni sume. dh hari hari kene bahan extra kaaawww dgn aku kan. so, mmg tade hal punye lah.

then mak buat announcement, she said I can only see Ady during weekends. weekdays, no Ady. grrr. but nevermind, weekdays mmg super damn busy kott. tade mase pon nak jumpe.
and Baba pulak beriyeee je kate, on weekends dia kasi aku balik lambat. helleeeeh. tahade maknenye tuuuuu. dri dulu lagi dia ckp mcm tu, tp, blom pkol 6pm dia dh sibok suro aku balik rumah. pfftttt.

and mase tgh makan makan ni jugak la we find out that Kobain, Mel and Leen ade kt Andalus. sume sedih je sbb tabule pgi.
Ady cannot go sbb no car
Dann cannot go sbb curfew
Me cannot go sbb parents

jadi. buat boddo je lah. haha

eh.
settle sudah. alhamdulillah.

habis makan. pulang lah kami ke tempat asal.
Maman balik Ampang. Baba hangkot all girls masuk kete. Aku hangkot the boys balik.
and disebabkan Ady dh kekenyangan, dia pon memvolunteer kan diri nk jadi penumpang sajoo. means haku la kene drive kan. choyy sgt gitu. grrr.

hey, we're the awesume three again and we're heading home. rofl
rindu rindu rindu rindu

i know you dh muak/menyampah/bosan/tak suke/tak heran/takde makne/annoying dengar I ckp i rindu you but I'm gonna said it again.
rinduuuuuuuuuuuuuuu. hahaha. *huggsss

sekali sampai rumah, mak dgn baba tak sampai lagi. haku dh pelik.
then diaorng call, rupenyeee bule pulak diaorng merayap pgi sampai ke Chow Kit lah, Jln P. Ramlee, ntah mane hale KL la baba bwk round. haku hangeeeen je. kalau awal2 aku taw, mmg aku singgah Andalus taw. chait.

pastu, bile mak sampai rumah jeee, teros aku kluar kan ayat touching
'ambooiii, mentang2 la dh ade 3 orng anak dara baru, comel comel, molek belaka, teros tinggal kan anak dara godang ni kat rumah kan. fineeeee.'
HAHAHA. mak teros macam, haaaaalloooorh. merajok pulaaaak. haha.

heee, kosse kn nak mrajok. taheran pon, slalu dh pegi. hehe.

zomg. so random taw. hahaha. random pon. gigih je aku blog kan. haha.

ciao !


1 extra blabbing on "random random random"

dnnchfd on January 18, 2010 at 3:51 PM said...

hahaha anak2 angkat gitu kannnn. hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal