January 28, 2010

meletup, AH !

blabbed by Amira Zafirah at 1/28/2010 02:25:00 AM
kang wok kang kang wok ~~~

sape taw tu ape bendeeeeeeee? HAHAHA
currently listening to Super Junior's song, Super Girl. aiyooooo. I've downloaded like 5-6 korean songs tonight.
zomg, what got into you mira???

chill. suke suke jeeeh. saje nak menaik taraf sikit. takkan nak berada pada takuk yang sama setiap hari. music harus lah universal.
takkan hari hari nak dgr David Guetta, Armin van Burren, takkan hari hari nak dengar Lil Wayne, Pitbull, takkan hari hari nak dengar Mawi, Akim, takkan hari hari nak dengar Celine Dion, Mariah Carey, takkan hari hari nak dengar M. Daud Kilau.
HAHAHHA. ayat cover line harus terbaaaaaaaaaaaaaaaek :D

*Oyaaaaaaaaaaaaa, salah kau la sume neyyyyyyyyyyyyyyyyyy*

actually all of these pictures in this entry have been in the draft for like 4days I think. hahaha.
I cant publish because I'm lost of words lah. tataw nak start entry camno. like I dunno how to tell story anymore.
sedih kan?

akan tetapi, setelah mendengar
ring ding dong ring ding dong ring ding ding ding ding <- Shinee, Ring Ding Dong
*even though I'm pretty sure that sang ling ding dong ling ding dong, not ring ding dong. hehhe :D

okay. jom gelak sampai sawan sama sama
=)) =)) =)) =)) =))

moving on.

ini adalah cerita zaman pada malam Jumaat yang baru lepas (:

parents balik kampung. uww yeaaaah uuww yeaaaaaah *nyanyi mcm 2PM pnye lagu yang Again Again, siap dgn menari sekali*

OKAY. I KNOW SOME OF YOU MAYBE BLUR A BIT BOUT THIS KOREAN THINGY SONG.
SORRY !
but, go google bout it eh ;p

moving on, again.

setelah berhempas pulas menyiapkan cupcakes order pada siang hari, terima kasih kepada Oya yang banyak membantu. kami pon bersiap lah untuk keluar pada malam itu.
already promised Fara that we're gonna lepak at Asia Cafe, Subang on that night.

I know, gigih je kan haku dari Cheras nak lepak sampai ke Subang. tadee, citenye gini...

malam tu, aku mmg nak ke Shah Alam sbb nak settle kan this one thingy. jumpe Pino sat. and as usual Ady and Danang harus lah ade ye. dah ckp dh that I'm gonna lepak with the girls, nanti bosan jangan bising, Oya pon ade skali jugak mase tu.
nak dijadikan cite, si Farah stay kt rumah kakak dia kt USJ 19, sebab tu la kitorang pon lepak Subang yoo. dh dekat pon kan.

and, nak dijadikan cite lagi, Wawa pon adoo. yeaaaaay. jealous tak Maman? HAHA.
convoy la kami 2 buah kereta dari Shah Alam, menuju ke USJ, amik Fara pastu bergerak ke Asia Cafe (:

as we expected, memang la sangat ramai okay. nak cari parking nye mmg la seksa okay. but nevermind, lepak sane pon jarang kan, jadi ape la salah nye menggigih kan diri sekejap.
we got ourselves a table inside, indoor area lah kirenyee. the place was okay la. not bad, kire bule layan jugak la.
dah name pon Asia Cafe kan, mmg betol betol asia betol. nak cari normal foods pon susah. hahaha. segala jenis foods ade taw.

anyway, heres the ladies for the night.
bergabung, meletup, AH !

plus Danang.

it was a great great great great night. it was total fun. kitorang mmg dah lameeee gileeee tak lepak sesame taw. i meant we did, but usually mesti ade je sorang dua tade kan. ni, all of us were together. rase mcm zaman dulu duduk kt hostel taw. haaa, macam tu la feeling dia. minus the bed, of course. hahaha.
kitorang mmg gelak tak behengat lansung la. thank god la mase tu pon not many people were around us, cause mostly orang lepak luar.
lotsa things were talked about that night, sesi membahan, menghanjeng segala jadah sume mmg adoooo. syok gileeeeeeeee. sampai at this point, kitorang telupe Ady and Danang were there taw. hahaha. kejam kan !

now, lets see what we have that night.

Nasi Goreng Pattaya
PizzaFettucini Carbonara
Char Kuey Teow
Nasi Goreng Thai

tempting tak, tempting tak, tempting tak? HAHA

sedab seyyyy. the pizza was awesumeeeeeeeee. nasi goreng pattaya and nasi goreng thai tu mmg big portion gileee. tak larat nak habis kan. makan untuk 2 orng pon bule taw.
price range was okay la. dont la expecet something below that rm5 for one meal, it cost you more that that. but I thing the carbonara was a bit pricy, cost about rm12. not really worth it tho sbb tade la sedab mane. still prefer KLCC foodcourt :)

we lepak around 2hours gitu kot, not really sure. mmg tak sedar lansung laaa, asek gelak gelak gelak je taw. habis la segala gossip semua kluar. those two guys mmg pasang telinge je lah. hahaha.

done with everything. its time to make a move.

but as usual, camwhoring adalah wajibul ngunnah !
Oya Nyet Nyet :DDfavorite picture of the night !pure happiness (:
gambar ni khas untuk Ekin. alaaa, bini Mawi tuh. haha
close up
full view
thanks photographer !

Wawa off to Shah Alam, alone.
while kitorang sume hntar Fara balik USJ semulaaaaaa.

paling terbaik, ontheway balik siap kene tahan polis. ade roadblock. haha.
cibaaaaaaaai.

siot je nak tahan kitorang seyy. muke sorang sorang ni sikit punye suci murni ke, tetibe la suluh suluh dalam kete, pastu suro benti tepi. hekelleh !
padahal dia bukan nak apa pon, stakat check lesen dgn IC jeh. aiyoo bang, sume valid seyy.
nasib la dia tak buat alcohol detector tu. kalau buat buat bende tu kan kne ade mcm bende yg dia test rate bau nafas kite en. if aku kene bende tu, mmg bau nasi grg pattaya la polis tu dapat.
haha.

so, thats bout it. got home, slept around 530am. watching Mariah's and Bill wedding video.
oh. got that video tu pon mase kt Asia Cafe la. that video guy send to me on that night. thank god :)

fuyh. awesume night. nnt next time kite lepak lagi okayyyy. wajib !


1 extra blabbing on "meletup, AH !"

eyqa myqa on January 30, 2010 at 1:18 PM said...

ingat kan tahu 'nobody nobody je'
'kang wok kang wok' pon dengar jugak.
sah sah dah menjangkit dengan oya nie.

haha! nyah ! welcome to the club. cewahhh !

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal