October 23, 2009

Raya at college

blabbed by Amira Zafirah at 10/23/2009 09:59:00 AM

you can make a man like me, fall in love again,and loving you is breaking all the rules,
- Flower In The Desert, Dewa

ini adalah cerita pada hari Isnin :)

sempena raya yg dh hbis dh ni pon kan, college aku yg ngong tu baru la hegeh hegeh nk buat jamuan raya. nak kata celebrate deepavali skali mcm taaaaak je, sbb tade ape2 yg menandakan ada sambutan deepavali vathukel. hahaha. pepandai la korang bace eh.

jadi, aku dgn semangat nye menghadirkan diri okayyy. hahaha. bkn nye dtg sbb nk mkn free, tp dtg semata mata nk amik gmbr. nnt bule la update blog. hahaha. gigih kan i uoollzzzzz :D
aku pon dtg la dgn kebaya nyaaa, skali dgn wedges nyee, mak aaaaih. mcm nk kemaneee je. hahaha. tp mmg dow, bdk2 college aku part nk meletz meletz, maaaak aih, sakan okayyy ! aku ni kire yg pling cincai boncai dh ni.
yg lain lain tu, eyeshadow 4 color, eyeliner setebal yg bule, blusher kt pipi tu kire yg pling pink skali lah, kalau yg pkai tudong tu, lagi la. nk style camne, Dato Siti, Yuna, Aida Radzwill. haaa, sesape je lah.
kalau yg free hair, nk color ape, blond, brunette, merah. rambut nye bobcut, wavy, heavy curl, rebonding, sumeeeeeee adooo weyyy. lasaaaat okay.
tak tgk baju lagi, haaaaa. kilat kilat, beaded, color strking, abstract, sumeeeee adeee. mcm2 rupeeee. sgt la syok cuci mata taw uoolssszzzz. hahahha.

jadi, sebelom sy menceceh dgn lebih lebih lebih panjang lagi. enjoy looking at SOME pictures that I uploaded. banyaaaak lagi aku tak tempek sini. malas la bebenyak. lmbt nak loading je nanti kan ;p
Kadi and Waniey
Alya Azman and her friend
few of the dishes
geng makan bwh pokok
presenting Dian, and ramai orng rebut rebut nak dia okay. lakuu betol :D
persembahan caklempong
Qila and the boyf
mak bersama sama beberapa orang anak anak nye :D
they called themselves GG, which I dunno wht is it means :)
Qila and the boyf again. oh. I think that is Tot's vespa

park kete kt padang, mase nak balik tengok tengok, Lola tinggal sensorang je kt situ. kete lain sume dh nan adooo.
jadi, posing posing lah kami. hehhe
yeee Oya, sume orng prasan kau pakai wedges, tapayah tayang sgt. haha
Kadi's fav picture. haha. mantap katenye. bodo punye budak.
posing with Lola :)
mase ni dh sampai ke cafe. Oya wth Suriani and Zaf

so, basically thats how it is. lepas tu kitorng class petang. jalan jalan la ke mane mane, melawat Warta Bangi tu kejap. hahaha.
ngam ngam soi, teros masuk classs. *weeeeee

where love is just a lyrics of a children's rhymes, a sound bite
- Is It Any Wonder, Keane

3 extra blabbing on "Raya at college"

alyaazman on October 23, 2009 at 8:47 PM said...

omg i ade gituuuu.
hahaha.
if possible,i nk gmbr tuh boleh?hehe.:))

*ayu the sun* on October 25, 2009 at 7:19 AM said...

ok. akak gelak tanpa henti!!!!
tok ti x leh carik makan dah weeeii.....
maukakakakakakkaka..

kak red nzk jumpa tokti kan?
jumpa mira je sudeeyyh!

Amira Zafirah on October 25, 2009 at 4:42 PM said...

alyaa
; nnt i tag on fb yeh

kak ayu
; aiyoo, yenna. salah cmnt la deyyy. hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal