October 21, 2009

presentsssss

blabbed by Amira Zafirah at 10/21/2009 02:03:00 AM

please please please, kamu jangan nakal
- Jangan Nakal, Aliff

ngaaaaaaaahahahhahahahahaha. aku nak gelaaaaak. I dont know how I manage to actually listen to that song. guess the whole adapting thingy does work on me. heh.

lets head back to my entry :)

on the next day. yeaa, skip to next day teros lah sbb I slept the whole night. basically, I dunno what happen on the night. hahaha. I was soooo exhausted. I slept like around 4-5am on the Saturday, woke up around 7-8am gituuu and stay up the whole day for the open house.
and during the night, I found myself on the bed at around 2am. hahaha. penat nak matik, ngantok yg hamat lagi. tu yg membute sesadoooooo. mak said I slept around 8pm mcm tu.
jadi, on the sunday nye tu harus lah bangun awal. around 8am mcm tu dh bangun. siap breakfast ape jadah sumeeeeee.

after that, bermula lah sesi membuka present.
birthday girl with her birthday presents
sibok abg nk posing dgn Oni. haha
Oni tengook dari jauh je ;p

mama pulak mcm hoooveeerrr je. hahaha

Aiman adalah manusia yg paling jealous sekali sbb dia takde hadiah. haha. harus lah sentap gitu kann. hati bengkeeek je. habis la sume orng dia marah nye. aiyoooo. nak buek camnooo, dh bukan brthday kau kaaan, terima je la hakikat.
ngaaahahaha, lagi hangen la kan mamat kecik tu.
mood elok lagi, semangat nk amik gmbr lg ni. haha

si Oni pon sameee, diam je. mulot tak pandai ckp lagi kan, tengok tengok je lah. hagak hagak bule cilok, dia cilook je. hahhaa.
Yana pulak dh rambang mata. tataw nk bukak mane satu dulu. dh la nak bukak nye pon tak reti. ate selotape sume penoh kan, pastu marah marah, nangis bagai. yenna ceit !
muke tak rela amik gmbar, tak sabaar sgt nk bukak baby dia tuuu
Yana dpt bende tu 2, so satu bagi kt Oni
mama fairy. haha. eh, fairy godmother. konooon lah. haha
colors and pens really attract Oni, cepaaaat je dia kaut bende tu. haha
pak ngah gigih pasangkan Yana punye make up desk
marah marah Yana pon, dia share jugak la dgn Oni. kejaaap je lah. haha

tetibe ntah camno, Aiman dpt bende ni pulak. mcm kete lumbe punye track sume lah. mane ntah datang nye, kak leeen, jawab jawab. haha
and again, pak ngah tu kang pasang ;p
mic stand, present from Memy. haha
close look. comel gile okayy, present from Atok
posing posing. bende yg dia pegang tu is patong yg baby tu. skali dgn carrier nye. haha Opah punye hadiah for Yana :)

heee, best je kan jadi bebudak. nak nak pulak birthday time time raya ni
ni sume ni baru birthday present Yana, tak termasuk duit raya dia lagi. fuuuyh.
tp takpe, alhamdulillah. all the money will be spend on her medications and supplements :)

eh, bukan Yana je dpt present taw. ai pon dpt jugak okayyy :DD


and someone can say they love me truly, but at the time it didnt mean a thing
- Cry, Rihanna

4 extra blabbing on "presentsssss"

Dann Chafid on October 21, 2009 at 3:06 AM said...

hahah yang takle blah tu
yang chin ambik the mic then berangan jadi artis popular. hahaha

Azleen on October 21, 2009 at 7:49 AM said...

mmg best jadik budak2 zaman sekarang..mcm ruper hadiah ade..
yg aiman punyer tu... dia kan dah sentap giler... soo kena lar pujuk..kuar kan dr bwah katil besday present dia 3 tahun lepas kot.... ha.ha..ha.. baru nk bukak.. that the best thing about aiman.. mama kata simpan dia OK jer.. 3 tahun tu... so now kena bukak.... tu lar chiter die...

Munirah Abd on October 21, 2009 at 10:29 AM said...

waaaaaaaa aiman punya present 3thn lepas

bagusnya diaaaaaa....jimat jimat

sentap sentap kuarkan yg lama..hehehhe

besnya yana ada make up table
join makeup buleyyy

Madam Casper on October 21, 2009 at 11:45 AM said...

ohh birthday Yana yer,....happy belated birthday Yana...apa pun Yana tetap comei tau..untie sukaaaaaaaaa

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal