October 6, 2009

gelak puas hati.

blabbed by Amira Zafirah at 10/06/2009 01:55:00 AM

hahaha. ni tak sampai separuh pon lagi perangai ngong aku kluar.
kalau masuk air bebetol, tade de sopan rupe itu weyy.

oh. lengan aku mmg besar, tp sumpa dlm VC tu mcm lagi besar.
aku pakai baju kelawar la deyy, sarung sweater pulak, mmg lengan baju tu sume bekumpul kat situ ar dow. sbb tu besar semacam.
walau hakikatnye mmg dh cukop besar. kalau tough sikit lg, orng mesti ingt aku body builder.
ngaaahahaha.

and yes,
babik kau youtube, penat aku nyanyi pepanjang, pose nak mati, menari konon mcm dlm Mist Club, skali kau record sampai 3mins je.
haram jadah, ending pose aku terbaik kott. eff you.

tapi takpe la, aku jaja lain kali.

p/s : yee, lagu ni mmg ade makne utk aku. sape ckp kalau emo mesti kene dgr lagu leleh? haha. tolong la weyy, lagi emo lagi sewel aku kott. haha.

ciao!

p/s II : aku pon tataw knpe bahase mcm agak kasar, kate emo kan. hahaha.

6 extra blabbing on "gelak puas hati."

Ceera on October 6, 2009 at 1:22 PM said...

memang takde keja ok pompuan nie, hahahaha..

Amira Zafirah on October 6, 2009 at 1:26 PM said...

hahahaha. gituu la kan :D

izza the PINKERTON on October 6, 2009 at 3:45 PM said...

bwahahahaha sampai fergie je bukak shades. ahahahaaha :D

Dann Chafid on October 6, 2009 at 4:31 PM said...

HAHAHAHHAHA
LMAO. sah2 kau takde keje kannn. HAHA

fa.theme.ma on October 6, 2009 at 8:26 PM said...

Miraaa!!

Gee thanks for the beautiful compliment, yours ape kurangnya.

Remember me? Kawan ieena. (:
I used to have blog before. Pastu buat baru delete lagi buat lagi delete lagi. Hahaha hopefully this time wont delete ah.

And youuuuu,
semangat hookay joget joget sini sana ;D

Amira Zafirah on October 6, 2009 at 8:29 PM said...

izza
; haha. konon nk differentiate la.

dann
; hahaha. semalam la nook. yg gigih aku menaip lyric mse kite ym tuuu. haha

fathema
; awwwww, but yours cantik sgt okayy. sokeeeeeee sgt taw. hahaa. okay okay, jgn la delete lgi ye.
heeee, smngat sbb dh bosan sgt. ni lah jdi nye ;p

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal