October 13, 2009

Playboy's Red Bunny

blabbed by Amira Zafirah at 10/13/2009 02:20:00 AM
you and me, always and forever
- You and Me Always Up Forever, the Wannadies

I know I should have update about this on what, Sunday kott. but, I was hella busyyyy.
camnoo nyah camnooo??
Syaaa, sorry ye. nnt cuti I gigih kan diri untuk membelogsepot. haha.

as the title above, I know you guys already know bout it.

yadayadayadayadayadaya.
RedMummy won Prada handbag as being the Playboy bunny.
and I know the first thought of that. hahahaha.

dulik la korang dh bace ke blooom. yg fenting, mak nak cerita jugak hokeyyy. ini cerita version i pulak taaw. hahaha. efff

hari ku bermula dgn suara ibunda, pada pagi pagi buta, ntah lah pukol berapa. ku dengar suara nya bertanya tanya kepada ku yg masih lagi mamai mamai, ala sedar tak sedar gitu. soalan ibunda adalah berkenaan, erk.

mak : ya, camne nk gune selotape ni? *giving me the double sided tape*
mira : huh. adooyh.

ye, ibunda ku tidak mengetahui bagaimanakan untuk menggunakan double sided tape. barangkali dia masih mamai jugeee, same seperti diriku ini. ngehhe.
setelah memberinya tunjuk ajar dlm menggunakan pelekat dua hala tersebut, aku teros menyambung ekspedisi mimpi aku ituuu.

okay. bosaaaan. gelik !

sesedaaar je bangun nak dekat pukol 10 kott. rasenye lah. roger roger semua, siap siap segala jadah. off to Ady's and then Dann's puleeeee.
had my breakfast at Ady's. mak nye paksa datang rumah juge. waaah, malu malu. segan, segalenye lah. hahaha. nasib la makan sodaaaab, jadi agak lupe daratan disituuu. hahaha.

haaaaaaaaaa, before I forgot. Lola had gotten her first kiss okayyy.
faham tak? aiyooo.

aku telanggar kete depan aku doowww. haha. tapi langgar slow jeee. and turn up, kete tu kete kwn Chin. thank god tade ape2 okay. and bdk tu pon mcm okayy je. sbb mmg tade ape, calar pon nan adoooo.
yeeeeey, congrats Lola, you got your first kiss. haha. very romantic okayy, slowmooo gituuu. tade la mcm Tom, gelojoh, kemek kemek badan nyeeee. hahaha :D

after dah amik Dann, first stop was Low Yat Plaza. I had to fix my bedazzled trackball. due to my violence of usage, the trackball dah jam. tabule nk scroll bawah. so, kene la ganti baru.
melayang rm120. oh tidaaaaaaaaaaaaaaak. but, nevermind :)
pastu, Ady pulak cari barang nyeeee. jalan jalan jalan, Dann lapa. pgi la cari bende kasi dia pelahap. kitorng beli CuppaBon, and the boys gigih beli Auntie Anne's. hahaha. very dicky okayyy. woooopsieee !

done with that. off to Mid Valley. for the sake of akak merah tersayang aku ituuuuuuu. sanggup aku melepaskan open house rumah Wawa semateeeee nak vote kak red ni haaa.
bukan nye apee, dia siap berry ape sumeee, couple of times, pastu email pon ajak lagi. hati aku ni kan tulus mulus hancur bederai sikit, dh orng ajak ajak gituu, harus lah aku lemah kan.
lagi pon takpe laa, mak kate pgi buat open house asek makaaaan je, baik pgi mid valley, tade la makaaaan je. haha. well, she got a point !

sesampai Mid Valley, tengok tengok tade sape yg aku kenal lagi. jenjalan la kami, kehulu kehilir, browsing stuffs, cari cari baju nk pgi concert akak Bee's nanti kan. hehe. sesape tak fhm, buat bodo sudeyyyyh ;p
kak red kate eventnye start aroun 3.30-4.00pm gitu kott. aku pon dah lupe. tengok jam pon mcm dh nak ke time2 tu je en, pgi la kitorng ke center court.

sesampai je, tgk kak Ayu dah adeee, with few others. aku tak kenal sgt sape. peluk cium kak ayu, dikenalkan lah aku dgn lain lain nyeeeee. agak segan yeeeee. diaorng kenal aku, tp aku takenal diaorng. waaaah, kejam sgt okay. hampoooon kak, hampoooon. hahaha.

okay. brainfreeze. let pictureeeeeeeessssssss talk.
yea, I had plenty of pictureeeeeessssss to share with. hehe.
say hello to kak Ayu :)
before the arrival of red bunny
hee, lengan aku tu rase nak dibagi 3 je taw. nyampah !
rm2,100
Jojo was the MC on the day.
Jojo's moment.
red leading the bunny walk. haha
the hump hump. haha
push upppppp. Ady's fav boobs. haha, she won the Burberry handbag.
imagine if kak red pakai camni. haha
horny face. haha
desperate much ;p
look at the guy's face. HAHA

stole this 2 pics from the red bunnies ;p


right after the voting session, we left. aku kene balik awal seyyy, harus la kaaan. curfew pkol 7pm gituuu. grrr. sabaaaau je la kan.

thanks Dann for the shotgun. haha. I didnt brought mine.
thanks papi and Dann too for being the photog on the day :)

anyway, I had a greaaaaaaaaaaaaaaat time with them. lagi lagi with my boys, Ady and Dann. it feels like ages since the last time we go out together kan. haha.
no, we're not together. serious talk. haha. believe it :)
the only picture of Danang on the day.

even though the end of the day was a bit suck, but I had fun. I mean, we had fun :)

*still hearing the same song over and over and over again*

6 extra blabbing on "Playboy's Red Bunny"

Loqman; Amnesia on October 13, 2009 at 2:32 AM said...

Awat tak pakai heels.
Ggggrrr!

Amira Zafirah on October 13, 2009 at 2:35 AM said...

who, me?

Dann Chafid on October 13, 2009 at 5:59 AM said...

uhlala. tgk pukul berapa ni.

Syaa on October 14, 2009 at 12:27 PM said...

haha u ngn ady nyaa last pic gile secocok sepadan sesuai ssuumee. u and him look cutee togeda. awww rugiiii hahahahah

Amira Zafirah on October 15, 2009 at 1:23 AM said...

ape you merepek ni syaaaaaaaaaaa. haha

♥Syamelia♥ on October 20, 2009 at 1:11 AM said...

pleasure meeting u myra...
yr blog so chumelll la :D

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal