October 17, 2009

diwali

blabbed by Amira Zafirah at 10/17/2009 03:59:00 AM
now oh so easily you'r over me, gone is love
- Shut Up and Let Me Go, the Ting Tings

heeeelooooooo rakyat jelata betaaaaa.
waaah, sikit punye cool ke kalau betol la sultan bg titah mcm tu. hahaha.

maaf lah kerana agak mengabaikan blog ku ini. sumpah aku busy okayy, busyyy nak matiiiiyyyy. nyampah nyampah, tak soookeeeeeeee. kalau bule sehari tu nak ade 30jam. baru cukop kott. haaaaa. seksaaaaaaaaa sgt.
dgn tests, final exam, final projects, assignments, maaak aih. gigih gigih tidaak je aku ni taw.

worriteee, lets get back to my storyyy.

friday kak leen cotiiii, dia suro aku bawak dia pgi jalan jalan. after loong and hard thinking, we decided head on to Pavy. haha. mane lagiii. KLCC tu rase mcm kecik nauuu, mid valley aku baru je lagi pgi, jadi ke pavy lah kami.
kak leeen soping. aku tak okayyy. nan adoooo pon. hahaha.

sesampai je, teros lunch kt food court. we both ate char kuey teow yg sedab ituuu and Yana makan mee baksoo. sedab la puloook. hahaha. makan makan makan, borak borak borak.
selesai segala, teroslah kami dgn mission therapy. shopping itu therapy katenyee. haha. gituu la kan.
minah baksoo :D

first stop was Charles & Keith. spend hoooooours in tht store. kak Leen find it very hard to choose which one did she like most. smpai yana dh tuka pampers, bwk dia pgi toilet ape sume pon, tak suda suda lagi. haha.

then, to forever 21 puleeee. sebelah kedai keee. haha. sini po n lameeeeeeeeeee jugak. kak leeen bule siap hilang lgi dlm tu. bule call2 tanye kt sections mane ape sumeee. haha. kak leen tu dh la kecik. dgn baju baju yg byk kat stu, dia teselit selit kt situ pon belom tentu aku perasan. hahaha.
kak leen bought that for me :)
ignore the price tag. haha

Yana poops lah pulak. ke toilet lah kami and we end up lepak dlm toilet. haha. ddok kt dpn cer min besar tu. make up make up, touch muke segale jadah. hahaha. dh mcm rumah sendiri la pulak.
dh mcm tayang bedazzle pulak ;p
cantik ke, burok ke, lain ke, mude ke, tua kee, dia tetap kakak akuuu and aku tetaaap adik dia. haha

then, kitorang jalan jalan jalan dan jalaaaaaaaaaaaaaan lagi.
kak leeen soping sakan okayyyyy. dh la beli jam fossil. nyampah. haha. nasib la aku tak bekenan sgt, kalau tak, dh la jeles pulak kan. hahah.

dan penat jalan ape sumeee, letih dan haus lah kami. lepak pulak kt starbucks. yana siap tido lagi. haha. borak borak, ngumpat ngumpat, kutok kutok, segaleeeeeeeeeeeeeeenye lah. haha.
syok woooo. rase mcm dosa menimbun nimbun gituuu. hahaha. tak snonoh betol. ngeheeehe
yana sebelom tidooo. haha
holorh holorh holorh. haha

pastu dh pkol bpe dh baba dh sibok tepon suro balik, dia kate nnt traffic jam. hekelleh. sibok betol la. kalau jam pon aku yg drive, ngadeee je taw. nyampah. grrrrr.

sesampai kitorng kt rumah, bkn nye baba dgn mak ade pon. sabauuuuu je lah. hahaha.

3 extra blabbing on "diwali"

izza the PINKERTON on October 17, 2009 at 11:58 AM said...

mcm lovely day gila je korg klua :D hehe

syaa syaa said...

haha fun day =)

Azleen on October 19, 2009 at 8:05 AM said...

thank you adik ku yg terchenta...
thank you sbb layan kakakmu yg sorg itew....
thank you sbb...sbb..sume2lar..
nnti kita pegi lagi ek.. nk beli lg CNK and Forever 21...
cantik ape jam FOSSIL tu... besday preset for diri sendiri tau....

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal