May 21, 2009

thanx kak Ceera

blabbed by Amira Zafirah at 5/21/2009 11:52:00 AM
heeee, itu Ceera. bini orang, haraaaaaaaaaaaap maklum. hahahaha :D

semalam pegi jumpe dia, saje nak bagi sample cupcakes kat dia. hehe. sebabnye, korang prasan kan yang Sepet tu.. haaaa.. dia tu adik kak Ceera ni la. si Sepet cakap maybe dia mau order, so saje la bagi sample kt akak dia ni haaa. bagi rase dlu. kang tak sedab kang, nayooo Sepet kejar aku bwk pil Viagra. muahahahaha. motiff gituu.

anddddd, tanpa disangka sangka, Ceera ni review okay cupcakes aku. oh tidaaaaaaaaaak. dah la cupcakes yang aku hantar kt dia tu mcm agak burok, sbb mcm dh nak cepat pastu dh huyu hayang dalam kete sume kan. aiyoooo. siap buat sticky mode dkt blog. oh, terharuuuu.

thanx akak, kite terharu gile woooo. lagi2 sticky mode pulak tu. rase nak meleleh dah ni. ceit. cover cover. hahaha.
dgn ituuuu, kite pon pomot blog akak juga.

worriiiteeee, gini cerita nyeeee nyah.
kalau korang rase nak cari tutorial for blog en, like macam korang nak letak page dkt blog ni kee, or nak buat macam yg aku tu, yang ade muke korang kt link URL atas tu, or korang nk blog 3 columns keee, ape saje lah. sile terjah blog ini, blog sangat padat dgn tutorial. me likeyyy
http://c33ram00n.blogspot.com/.
oh. tu pon official blog Ceera ni jugak, jadi sile la baca, aku suke blog ni sbb words yg dia gune, like funnayh gileeee.

yang ni pulak, business blog Ceera. yup yup. dia buat bisnes jugak, she sells clothes. ade banyak okayy. dresses, tops, cecantik je sumeeeee. ehem ehem. akak, nxt time cari size utk orng yng GEMS GEMS ni eh. hahaha. baju akak jual tu mcm standard kak Leen je taw, sesadoo la kite tak muat. hiks :P
ini link nyee http://butikceera.blogspot.com/

tawan tawan saya yang sangat saya sayangi.
sile laa jenguk jenguk itu blog. if kite suke, mesti tawan tawan suke jugak taw. hiks ;p

p/s : hahaha. confirm akak hangen je, awal2 dh ckp akak bini orng. hehhe. kene warning kak, kalao tak nnt lelaki lelaki cepat je nk ngeletis dgn akak :DD

5 extra blabbing on "thanx kak Ceera"

Ceera on May 21, 2009 at 2:54 PM said...

hahahaha...

ko nie buh la gambar akak meletop skit.. ni gambar ayu berbaju kurung ko buh..

Tapi akak trimeeee..

ala dik.. perkara kecik ajer tu.. kot2 dapat sample yang sedap2 lagi, kan ke rejekiiiiiiiii namanyeeeeeeee..

tq tq sebab promote blog akak jugak.. nangis...

Queen of Red said...

weih
ke main ko promote ceera
siap ngan butik dia ko promote

hemm

bagus nih
aku pun nak demand lah
katanya RM kan

apa ek
hemmm

**think first ala gegirl**

Amira Zafirah on May 21, 2009 at 4:53 PM said...

ceera
; hahaha. okay la tuu. sgt la ayuuuuuuuu *baca 6harakat okayy. haha*
nnt kite bg sample cookies pulee, ingt nk bg smlm tp stok hbis pulak.
cheee, dan dan nak nangis. perli le tuuuu :D

Queeen of Red katenyeeee
; haha. kak red kak red, think think hard hard first okayy. blog kak red dh overpromote dh kat sni. tpi, kalau nak promote lgi, bule sajeeeee.
demi kak red, ku sanggup
*bodeeeeek baik pnye. wakakakaka

syaa on May 22, 2009 at 1:15 AM said...

wooo cupcakes look nice. bgs arhh! business minded sikh ahahaha

adenium on May 24, 2009 at 9:00 AM said...

kita nak order gak... boleh dapat terai ke...???hahahahah

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal