May 11, 2009

lovin' it

blabbed by Amira Zafirah at 5/11/2009 09:40:00 PM
on Saturday night, I attend a wedding. yeaaa. Saturday night tuuu, yg esok nye aku last paper tuuu. hahaha. sebule nak mention kaaan :P

the wedding was held at Putrajaya, ape eh? I forgot. building dpn Palace of Justice. haaa, kat situ lah. its actually like a closed family and friends wedding punye la. so, tade la ramai sgt orng dtg.
mak bapak pengantin was our our neighbour back in 1980's mcm tu la. yeaa. aku belom berada di muka bumi ini okayyyy. Memy pon mase tu baya Oni je kott. hahaha.
pastu ntah mcm mane, neighbor aku ni bule pulak ade bau2 bacang dgn family my mom, tu yg mcm rapat tu. well, rapat dgn my parents la. not with me of course. hehe.

at first, my parents je yang nk dtg cause wedding invitation siap ade RSVP sume, so mcm aiyoo, formal sgt ke. haha. then, dh smpai dateline, my parents tak submit pon RSVP nyee. end up, my mom call Aunty Bada, mak pengantin mention kata nak dtg so nnt suro reserve tempat la. then, aunty Bada mcm bising wth my mom kate knpe dtg berdua je. she said she really wanted to meet your daughter. hahaha. aku le tuuuu. dia tapenah jmp aku lsng okayy. hahaha. everytime dia dgn my mom meet up, aku mesti busy. aku ckp dgn mak mmg tadapat la nk pgi cause ade paper on the next day tu, dahla wedding nye malam, paper nye pagi, mmg tak la kan. pastu, kne pjuk dgn aunty Bada, my mom pon mcm begging me, so end up, aku pegi jugeee. Memy pon kene pakse pegi jugak, and kene bwk Oni jgk. hahaha. kak Leen still tak confirm sbb Yana ade chemo ptg tu.

when the day come, aku pon ade paper en hri tu, balik lambat jugak sbb tolong Kadi angkot barang sume, sesampai rumah pon elok2 je la nk mandi bersiap sumee.
and, kak Leen dpt pgi, tapi Yana kne perhatikan je la. cause wedding tu pon kt tmpt air conditioned sume, malam kan, so dpt la pgi jugak.

so, enjoy some pictures :)
Mak ; apsal pulak anak dara dukung budak, mak mak orang bkn main posing lagi?


oh. ni agak lawak :D

Aiman ; mama, Aiman ade kehebatan
kak Leen ; ape dia?
kak Leen ; WOOOOAAAAHHHH!
me ; HA HA HA HA =)) =)) =))

after we're done with wedding, jalan nk balik parking but we end up lepak kejap dkt dpn Palace of Justice tu. hehe. sesaje bg budak budak ni main. cheee, pdahal aku sndri nk melepak situu.
syok okay, bukan senang kitorng ni sume tgj bju kurung lah, kebaya lah kumpul ramai ramai. haha.
bukak heels dluso, bule jump jump jump. hahahakehebatan !haaaa, kt building ni lah kitorang lepak. mak, happy mothers day !

haaaaa. end of story. hahaha.

p/s : korang prasan tak gambar pengantin takde. haha :D

4 extra blabbing on "lovin' it"

Dann Chafid on May 11, 2009 at 10:22 PM said...

tebal makeup kau nyah oi!
mmg sah2 mak hayam vogue nak attend wedding. haha ;D

Lina Amin Nordin on May 12, 2009 at 12:42 AM said...

i suka tmpt ni. cantekkan. i ngn shy pon ada gmba kt sini.

Amira Zafirah on May 12, 2009 at 2:31 AM said...

dann
; hahaha. tebal kejadahnye rupe ituu

lina
; cheee, i taw you mmg dh khatam dgn ptrjya ;D

lily lotus on May 12, 2009 at 2:47 PM said...

puas dok cari pic pengantin...haha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal