May 11, 2009

last dayy

blabbed by Amira Zafirah at 5/11/2009 10:16:00 PM
oooh. the day of my last paper and last day of my second semester.

last paper was English. soalan nye memerlukan pembacaan yang panjang ye. vengong betol. haha. so, bile dh habis paper, masing tunggu tunggu la sape2 yang patut.
I went out first, then Fara, then Luqman, then Kadi and ntah, whoever la. tak ingat dah. lepak lepak lagi, I brought my shotgun, sokeee korang ye. haha
muke penat sangat tunggu orang and ngantooook gilo. hahaKadi and high five nyeee. kiddooh. itu Nad, dia ade blog tp aku lupe link. hehheni sume gang Tot. aku kenal few of them saje (:


puas bergambar di college, mereka lah, bukan aku. we're off to Alamanda. again! haha. kitorang kat Bangi kott, what do you expect kaan. grrr.
jalan jalan jalan, figure out nak makan apee. last day lepak weeeeeh. ooh, before that we send Fara kt KTM. you noook, jauh travel sampai Genting. your mom taw tak? HA HA HA.
lepak lepak di Alamanda with same people lah, me, Kadi, Tot and Luqman of cooourse !
jalan jalan jalan, cari present mother's day. hehhhe.
eewww, so la not very good at ALL =))


done with makan makan and stuff, balik semula ke hostel. proses angkut barang bermula lagi okayyy.
oh. jumpe Oya kejaaaap. bye nyaaah, jumpe next sem okayy (:


penat okay aku tunggu diaorng. goooosh. nasib Luqman ade bule teman kan. hehhe.
this time, angkut barang si Tot. nak bwk balik Serdang. barang mamat ni banyak okayyy. F youuuu, tak behengat en barang kau. gilooooo.

layan kan pictures sajeeee.
tu roomate Kadi, Afiq namenyee, tumpang bantal. belambakkk okayy. goosh. korang tido ats bantal je la, tapayah tilam.sebabkn boot dh penoh bantal, Tot kene pegang bajuu, sumpah dah tak muat nak letak lansung dahbantal bantal tu hantar dkt rumah sewa Kadi je. so, dh bwk kuar, bule la letak baju2 si Tot kt boot. oh. ade yang gantung jugak, ade yg letak gitu je kt seat blakang. sangat banyak !ni gang Kadi, yeaa. roomate nye for next sem. tolooong jangan gado gado okayy.


dah dropped Kadi and barang barang nya di rumah sewa dia, kitorang pon made move la. Kadi naik kete Luqman sbb kete aku dah tak muat lansung en. after that, Luqman send Kadi to KTM sbb dia nak balik Johor daah and Tot with me la sbb nak hantar dia balik Serdang.

bye Kadiii, see you soon suckaaaaaaaaah !
HA HA HA

bermula la journey aku dgn Tot yang sangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat lah "WANGI". goooosh. wangi nauzzubillah kau nyah. sampai kene bukak tingkap kete. hahaha
takpe, nnt pakai deodorant bebanyak, baru la keting "keerrriiingg". sila cakap ala ala iklan Rexona okay. muahahahahaha. okay, aku gelak setan =)) =)) =))
vodoo.

so, thats bout it. bye guuuyyyssss. baru sehari dah rindu korang mcm ape dah taaw.
2months we're apart okayyy. sesape balik KL awal, wajib roger akuu okay. hehhhe.
jom kuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. yeeeeeeey :D

9 extra blabbing on "last dayy"

Dann Chafid on May 12, 2009 at 12:50 AM said...

amboi amboi amboi
iklan rexona!
isu sensitive tuuuh!
hehe :D

Amira Zafirah on May 12, 2009 at 2:30 AM said...

hahaha. diam diam sudaaa ;D

atty's on May 12, 2009 at 9:29 AM said...

gud luck for your last paper sis..

Munirah Abd on May 12, 2009 at 12:45 PM said...

wahhhh brg laki mengalahkan barang pompuan..byknyaaaaaaaa..

nadiah anwar on May 12, 2009 at 1:20 PM said...

ya ya, i miss my friends much much too. :D

alyaazman on May 12, 2009 at 5:29 PM said...

kadi/fikri tuh gedik gila duhhh.
hahaha.;DD

btw,im ur junior nnty.hehe.;)

Amira Zafirah on May 12, 2009 at 6:29 PM said...

atty's
; thank youuuu

munirah
; kaaaan. my god. I was like, hoooyh. kau tapenah balik rumah lsng eh? hahaha

nadiah anwar
; haaaa. ade pon youuu (;

alyaa
; OMG. my junior? haha. nnt jgn lupe tegor kakak senior okay. hehhe.
oh. kadi sangaaaaaaaat gedik. hehhhe

Fatinanana on May 12, 2009 at 8:24 PM said...

babe. u stay dekat hostel ke?
aiyohhh.

Amira Zafirah on May 12, 2009 at 11:51 PM said...

not really. mse final exam week je stay hostel.
lain2, ulang alik doww.

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal