May 17, 2009

BRAbican. haha

blabbed by Amira Zafirah at 5/17/2009 03:59:00 AM
its Fridayyy story yaww. okay. I feel like a nigga talking like that. WTH.

anywayy, mak and baba left the house around 2sumthing I think. seperti biase mereka pulang ke kampung. tinggal lah aku dgn Yana sahaja anddd the best part is Yana tak merengek okayyy. usually Yana, kalau opah nk kuar pgi mane, tabuleee je. nk bekepiiiit je dgn opah dia. but ntah mcm mne on tht day dia okay pule.
lepak lepak lepak dgn Yana, Ady dtg rumah kejap eventhough I told him not too sbb mcm memenatkan badan saje. pastu dlm 415pm mcm tu, I left house with Yana and went straight to hospital. kak Leen tunggu sane. ooh, pgi hospital mcm biase lah, yana cucuk vontot masuk chemo. its our routine for this whole May.

pastuu, at night I went out with Ady and Dann to my cousin's stall dkt Keramat. yup yup, kami ke Arima yang marvellous ituuu. but, malam tu special sbb Luqman adeeee, dia nak merase mkn kt Arima jugeee. worritteee, mari serbu ramai ramai utk memajukan lagi bisnes sepupu ku iteewww. hahaha.
sadly, no picture. masing masing melantak tak sesadooo kan, dgn gelak ketawa bagai nyeee. tak behengat hengat okayy. aaaannnddd, I am sooo glad that Luqman and them can mingle with each other. heeee, kalau sume kawan aku mcm ni kan best.

after done with our dinner, said ciao tu Luqman. later, the threesome. waaaaah. threesome keee? haha. anyway, we went to Andalus. finallyyyyy. jejak juge aku ke sane setelah membaca blog blog si Mel lah, Zakiyy la yg asik ke Andalus. hehe.
ever been there? for those that never been there, like me la kan, its like an Arabian place la. they sells Arabian food with Arabian concept and music as the main theme of their restaurant. okay la, not bad. Arab food kan mmg agak mahal, sooo femfaham je la kan. all of us had Babrican, betol kan ejaaan nyeee nok? hahaha. whatever shit la. its a malt drink, non-alcaholic, haraaaap maklum. hehe. sedab, not bad. next time nk lemon, bru bule prasan bubble lebeyyy. muahahahahhahaa. tak snonooooh. oh. shesha nye hanye rm6, murah benaaaaau kott.
yup, no pictures sbb masing tak sesado. hahaha. WTH, sesado je aku ni. eeewww. hahaha

dh bosan bosan, we left the place and went straight to Dann's place. hantar dia balik leee, but I'm indeeeeeeeeeeed of pee-ing okay. tak tertahan dah taw, sooo pgi la dkt pool's toilet and do my thing in there. hehhe.
but then we end up, lepak lepak dkt poool. oooh. agak syoook. me likey likey okieyyy :D
and somehow, our mood seems to be, huwm. uncontrollable a bit. whyy oh whyyy. hahahah.

picture explains it all tho ;p
selambeeeeeee nye baring baring kat situuuoh. aku teringiiiiiiiiin sgt nak mandi. geram okay tgk air tuu. rraaawwwrrr. hahasuper candid, kitorang konon konon tengah perform lagu Aizat ; Kau Aku. hehheDann, he is sooo la obsessed with that tiang. whyyyy? hahahand, he looks sooo interested with it kan? OMG. hahahah


after a while, we left Dann's place and headed straight home.

eh eh, mase balik ade police roadblock taw. hehheh. agak vodooo.

police ; *tengok tengok, suluh suluh ape yang patut* nak kemane ni?
me and Ady ; balik rumaaah.
police ; eh. awall nye balik, balik la lambat lambat sikit
me ; huuuh. hehehehe
Ady ; hahaha. Mak dah call. hahahaha
me ; *dalam hati* WATAFAK?! =)) =)) =)) =))

sangat la vongoook + selenge + ngengggg okay. Ady, ady, ady. HA HA HA

sampai rumah, membuteeee :P
ciao !

4 extra blabbing on "BRAbican. haha"

Dann Chafid on May 17, 2009 at 2:50 PM said...

gambar aku yg burok2 kau letak kan?!
HAHA. malu aku nokk. ahhaa

takpe takpe.
REVENGEEEE! mwahahahaha

Amira Zafirah on May 17, 2009 at 6:47 PM said...

mane ade burok la nok.
comel apeeeeee :D

*pffttttt

syaa on May 18, 2009 at 4:09 AM said...

babe daymnnnn u dah kurusss gle dohh gd weh!!!! serious ! hahah :P
makk dah krus nokkk

Amira Zafirah on May 18, 2009 at 3:39 PM said...

mak tak kurus noook. mak pilih je tu gmbr yg buat kn mak nmpk kurus.
hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal