May 24, 2009

mamak Lumut

blabbed by Amira Zafirah at 5/24/2009 10:26:00 PM
hahahaha. currently at mamak Lumut.
restoran ape ntah, but for sure aku mmg tak suke mamak ni.
sebab, dia akan tutop wifi bile2 mase dia nak. like watafak en.

ni baba ar nk lepak sini, aku nak lepak mamak fav aku.
grrrr, he is such a spoiler.
but whatever, janji mak dpt online nok.
hahahha. itu yang fentiiiing :DDD

anywayy, nothing much to hapdate la pasal kt kmpng ni.
sbb aku pon tade kemane.
becaaaaaaaaaaaaaause, its my that-time-of-the-month.
hahahahahahah. dont worry, tade mood swiing. just sakit pnggang yang hamat sgt. adoyaaaaai.

mcm bengang je dow. my that-time-of-the-month nak kuar time time ni pulak. punye la semangat ni siap bawak baju nak berpeleseran kt beach sume, nk lepak Pangkor la ape lah.
skali, hamek kauuu. choy tak choyy. choyyyy sgt kan. grrrr.
okay, whatever, janji aku balik kmpng juge, baba tak bising.
itu yang fentinggg. hahaha :P

dah la. vencik dgn wifi sini, agk lemvab jugak la, tak mcm mamak fav aku tu.
hahahahah. seboleee nk compare jugeee.
okay, fine. whatever.
ape yang fentiiiiing?WIFI.
LOL

=))

ciao !

4 extra blabbing on "mamak Lumut"

izza the PINKERTON on May 24, 2009 at 11:26 PM said...

nak tulun wat cupcakes :D hehee bole bole? :D

Amira Zafirah on May 25, 2009 at 5:17 PM said...

gheeee. tade tade. nnt you curik recipe ;D

Anysz Sengalnerdz on May 25, 2009 at 8:27 PM said...

aaa WIFI katenye xD

mira, aku dh add ko nye link dlm blog aku. haha.

p/s - i am ur loyal stalker

Amira Zafirah on May 27, 2009 at 12:09 AM said...

haha. tak stalker ar lg dh ye. pengakuan telah termaktub. haha

worriteee. nnt aku link blog kau kt sni yeee.

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal