May 29, 2009

Mak, Papi && Tiap Hari Sayang

blabbed by Amira Zafirah at 5/29/2009 12:17:00 AM
ngeh ngeh ngeh.

2days aku berentap with myself. haha. cheeee, gitu la kan.

received cupcakes order for 100 pcs and also 40minis which need to be settled on the same day. gigih la aku membuat.
but, without my mom, papi and my tiap hari sayang, takkan jadi sume ni okayyy. they helped me A LOT.

my mom ; being the food tester. she commented on everything that I did honestly.
papi ; always there whenever I need him. thanks papi, ILY
tiap hari sayang ; thank you babeeeeee. kau adeee je kan, you helped me a lot. tade kau, tak cantik cuppies tuu. waaaah, tu ar shite die. haha. thanks nyaaaah, ILY LY LY LY

despite of all,
merekaaaaa juga lah tukang makan. hahaha. yang perhabiskan pon diaorng, fresh out from oven pon diaorng jugak. chop. that one mostly Mak la, being the food tester kan. hehhe.

thank you sooo much to them. without them, mmg tade larat aku nak buat sumee.

mmg la penat kan buat, lenguh sume. but then, bile buat ramai ramai, ade orang teman, mcm syok je.
sambil buat sambil ngutok, buli, borak, segalenyee lah.
pastu bile tengok dah siap sume en, rase mcm waaaaaaaaah. legaaa, relieved sgt.

padahal, yg luse tulat punye orders tak siap lagi. hehhe.
anyway, act I also did choc chip cookies. tpi tak berapa nak commercialized lagi sbb tataw nk letak mcm mane kat blog.
its random cookies kan, nk amik gambar camno pon tataw. haha. nak pulak cookies tu chocolate kan, amik gmbar dh mcm hitam hangus je. haha. pdahal mmg color brown.
kang orng tengok tengok, tahengen pulak nk order. so, tengok la mcm mne dlu.
as for now, only closed friends yang order lah, sbb diaorng dpt sample rase ape sume en.
insyaallah, one day cookies order will be up :)
ape yang penting? KERJESAME
hehhhe.

8 extra blabbing on "Mak, Papi && Tiap Hari Sayang"

teruterubuzu on May 29, 2009 at 2:16 PM said...

aloopp..dah lama tak datang kat blog mirah..
wah tahniah..akhirnya jadi jugak mirah kan..?
erm so macam mana boleh ker akak order ni..hehe..peace!!
order cupcakes satuuu!!!

ML Amnesia on May 29, 2009 at 2:26 PM said...

mcm kenal je kotak tu kan.?
:D :D

Amira Zafirah on May 29, 2009 at 3:03 PM said...

teruterubuzu
; gheeee, pdan la lame tak nmpk jejak kt sni. hehhe
alhamdulillah, jadi jgk la buat sume ni, even kecik2 je kan. hehe.
nk order ke ape ke, sile2 lah ye ke blog cupcakes :)

luqman
; hehhe. tu ar shite die :P

teddy on May 29, 2009 at 5:18 PM said...

hye mirah?
ewww??
mira sudeyh..
:P

Amira Zafirah on May 29, 2009 at 8:26 PM said...

ahha. tu ar shite die ;D

fezaL Mohd on May 29, 2009 at 10:39 PM said...

cupcake boleh order.?

Amira Zafirah on May 30, 2009 at 2:05 AM said...

buleee. anything on lvcupcakes ye.

chykeenzachary on June 2, 2009 at 6:41 PM said...

pandainyer carik side income...
keep it up sis..

erm.. cam tak pecaya jer u wat sume ni.

nak order sampai dungun buleh?
ngeh ngeh ngeh

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal