May 31, 2010

sangat random

blabbed by Amira Zafirah at 5/31/2010 06:00:00 PM

helloooo :)

this was on, eeerrr, Tuesday, I think. omg, what happen to me?? semua bende tak ingat, semua bende cepat lupe. macam mane nak study ni haa? terok betol.

I think its Tuesday kot, lupee sangat sangat. this was major random. a night before tu, borak borak dengan diaorng and they said nak pegi Low Yat hantar lappy Eyqa, rosak.
tu la kau nyaaah, hari hari tengok porn, RedTube tu banyak virus la gileeee. sudah sudah la tuu. next time, kau pgi cari DVD je la, tak pon. mintak kt boyf Qila, dengar cite JB pon ade banyak porn video kan? HAHA

since I was so bored at home and Pdot pulak tak habis habis facebook wall la, bbm la, twitter la bagitaw kat serata alam yang dia nak pegi Pavy. hahaha. habis la semua orang dia bgtaw nye, semua orang la dia ajak jumpe. haha.

makanya, I decided to join them at Pavy. left the house at almost 4pm. gilleeeh ah. keluar rumah petang tuu. I called baba, let him know that I wanna go out and I actually asked for a permission nak balik malam sikit. I told him I will be home before 8pm.
usually baba punye curfew for me is before maghrib, which is like at 6pm tu kene ade kat rumah dah. but then this time, menggagah kan diri mintak permission and he actually said okay. like, magically Okay. gilleeeh ah. I was stunned kot, tade pon dia bebel bebel ke, marah marah ke, ape ke, no. he just said OK. waaaaah, I'm amazeeeeeeeeed :D

parked at Pavy, called them and diaorng cakap diaorng kat Times Square, nak main bowling. gigih aku menapak okayy, dah la dengan tak makan apenye lagi. hanya beralaskan home made milo ais tabur je taw. haha.
jalan la ke times square, all by myself. jumpe la mereka mereka disane. sesampai je diaorng cakap tak jadi main bowling, orang ramai sangat, malas nak tunggu. and Eyqa pulak sibok nak pegi Pavy.
whattheee, aku baru sampai kottttt. memang dekat benar Pavy dgn Times Sq, sabaaaaau je lah haku. malas nak hangen, takpe. think positive, exerciseee, kurusss. takpeee mira, takpeeee. hahaha.

sesampai Pavy, Eyqa meneruskan perjalanan nyeee. nak cari itu lah ini lah. hahaa. layan kan sajooo. minah tu kate nk shopping sikit, sementara berduit. hahaha. teruskan dgn mission mu Eyqa, kitorang takesah.
ke Forever 21, ntah ape Eyqa cari pon aku tak ingat, aku jenjalan, tengok ape ade, try itu lah, ini lah. main cermin besar kt F21 tuu, hahaha. check check ape yang patot
kutuk dia gemok, dia keding, lemak lebih, macam2 lah. hahaha

Amy, Me and Daniel (;

kalau ini pon tak kenal, meyh sini aku cepuk sikit. haha

then ke Cotton On. membeli la minah tu, aku pon sameee. hahaa. just a stupid plain dress je. tade ape pon, sajee, geraaam.
sementara tunggu Eyqa bayar, aku lari pi jumpe Pdot jap dkt Island Bistro, takde dee tempat lain dh mamat ni nak lepak. haha.
Pdot dengan 2 of his friends, which I also forgot their name, lupe lupeee. aiyooo. borak borak bagai, joined lagi 3 orang kawan Pdot. name that I can remember is Syafnida and Dewi, lain tak ingat. haha. borak borak jap.

then, they head on to food court, I head on with the rest at, eeerr, oh Watson. haha. ingat ingat. jalan jalan lagi, merintih hiba lagi, mengutuk ape semua.
went to Etude, borong nail color, murah yang hamat la sangat. i bought 4 of them, Eyqa bought some tooo. jalan jalan jalan lagi, and mase tu pon dah pukul bape dah. harus la pulang.

singgah food court jap, nak pegi simbah ratu pdot ni, haha. let him know that i'm leaving, kang bising balik tak jumpe. ngadeeeee. haha
bla bla bla, jalan jalan, gelak, ngutok, merintih, segalanya.

hey, we're twins.
lain mak, lain bapak, lain birthday jugak ;p

then I head home (:

just a short period but a great time. weyy, nanti jumpe lagi. tak puaaaas. hahaa


1 extra blabbing on "sangat random"

eyqa myqa on May 31, 2010 at 8:24 PM said...

miraaaaaa !
time nie kita lame tak jumpe kann.
haha, rindu la konon.
ngehhh !
nnty jumpe lagi.
btw, sory sangat buat kau jalan jauh jauh tapi kena patah balik. hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal