May 15, 2010

the comeback

blabbed by Amira Zafirah at 5/15/2010 05:34:00 AM

hey, its 4.49am. and i give you guys a prompt update.

yup. its prompt. means, ape yg nak di blog ni adalah baruuuuu saje jadi, you know, just now. i mean, few hours back la. hehe.
see, how gigih i'm trying to be the blogger that i used to be. saya mahu menjadi blogger tegar semula. helljjeeyyeaaah !

went out with my collegemates, let go all the stress that i've been dealing with lately. taw la kan my collegemates sume, lepak dengan diaorng sure gelak bagai punyeee.
told Luqman to come around 815pm. haaaaa, cadang nye nak ke Pavy or KLCC, nak cari barang sikit. and nak jalan jalan some more la. lameeee tak pegi shopping malls taw.

sekali siot punye Luqman, lansung tak punctual. at 815pm tu dia baru nak gerak dari Bangi. civaaaai kaaaaaaau. sampai my house je pon dah pukul berape, around one hour later kot. KLCC nan adoo, Pavy pon nan adooo. nak tutop dah nyah. heee, emo teros mase tu. marah sangat dah taw. haha.

but chill la, marah kojap yooo. jumpe diaorng ni. haiyooo.
lagi pula Eyqa adoo, memang hilang segalaaaaa. hahah

makanya, dengan hati yang kecewa ini, we head on for dinner je la. went to Quan, i dont know why we chose Quan. hahaha. padahal Oya nak makan nasi goreng kampung ni, lantak laaa, janji makan.
so, makan makan, borak borak. tataw nak buat ape lepas tu. nak tengok wayang mcm lambat sangat. Bounty Hunter around 12-ish am, Diary of a Wimpy Kid pulak 11.45pm. heee, kosse kosee. nak pi Pavy tengok wayang, tp Pavy tutop, sodih lagi taw. haha. so, cancel.

secara tibe tibe, Eyqa memberi idea untuk karaoke. wooohooeee. mak on je nook. mmg aku sokkee. since my head was like this close to explode, so I need a time out to cool it down.
makanya, kami pon ke KTV dkt Ampang Park.

sewa the smallest room, one hour for rm40.30. whyyy la ade tigeposen pulak. cheh. takpeeee, go go go. byar je la bape bape pon, sanggup. lagi pon per room, bukan per head. ktorang sewa for 2 hours. haaa, amik kau. melalak sepuas hati.

the place okayy, not bad. lagu lagu je la agak choyy sikit sbb mmg tak up-to-date lansung. hahaha. semua lagu lame bagai. habis la Ahmad Jais, Jefri Din, ntah sape sape ntah pon adee lah. kumpulan Nico, Elite, semua pon adooo. hahaha. layan kan sajooo.
tapi setakat lagu Aizat, Pussycat Doll, Agnes Monica tu ade leeee, Justin Bieber, Beyonce tadek la pulak. Lady Gaga lansung, harreeeeeem.

akan tetapi, itu tidak mematahkan semangat kami, kitorang layan sajeeeee. nak nak aku yg merana, ape lagi, makin menjadi jadi. ahhahaha. mic aku conquer, nyanyi sepuas hati, jerit melalak semu adeee.
budak yang gigih cari semangat nak hidup balik mcm dulu dulu
tu Eyqa.

kitorang ade banyak similarities.
; parents sangat protective
; blog malas nak update jugak
; same same godang
; same same tade boyfriend sebab kitorang tak laku. maklumlah, godang kan (:

the ugliest picture shown to public. singa betina jadian asyik berkaraoke.

you'll get that face when you feel you lose everyone that means so much in your life in just a blink of an eye, and feels like a double shit.
and yet, want to karaoke.
and wallaaah, that face will glow on yourself :D


selesai segalanya, kami ke al-Andalus.
patutnye ke Shah Alam taw, ingat nk crash jumpe Wawa, skali ntah camno, bule lupeee. teros ke andalus sajoo.

borak lah segalanyaa, let everything out. thanks Oya, Eyqa. tengok tengok kan aku eh?
thank god jugak la andalus tak ramai mane, orang orang yg dikenali juge tiada, maybe sebab jumaat kan. lame duh borak, smpai lupe segala.
brainwashed session by the two ladies. insyallah, aku bole (:

dah puas borak, air semua dah habis, tekak pon dh kering, mata pon dah sakit. pulang lah kami.

oh.teringat pulak Eyqa ckp dkt aku
'Mira, kau ni pemalas kan? start menulis balik bule tak. blog dah tak berupdate. dulu, sebulan tu ade 30hari, tp entry kau sebulan ade 48. sehari brape entry kau buat pon aku tak taw. kau dulu suke jee update, ntah bende bende ape ape ntah, bende merapu. update la Mira'
guess she's right eh. I let feelings and situation take controls of myself.
well, gonna start pushing myself on blogging back, like I used to be.

i'm gonna start moving forward, leave everything behind.
maybe, they're just not meant to be with me.

hey readers, I'm back.

:)

2 extra blabbing on "the comeback"

ML; Mohd Loqman on May 15, 2010 at 11:43 AM said...

Nak semuaaaaaaaaaaaaa gambar yg ada. Plus sorry for the inconvenience. I'm so sorry. :|

eyqa myqa on May 15, 2010 at 6:07 PM said...

kannnnnnnnnnn ! kami tunggu kau kembali. ngeeeeh.

ye mira ye, baru aku perasan. kita ni byk sama kann. even birthday pun lebih kurang kan kan kan.

teroskan idop miraa, aku buat kau sampai bole betul2 idop balik mcm manusia. hahahhaa. cari je aku kalu ade prob. oke ?

aku nak gambo jgak.

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal