May 16, 2010

its all worth it

blabbed by Amira Zafirah at 5/16/2010 04:03:00 PM

eheeee, tadi bukak website nuffnang. kalau setakat nak check income earning ads tu memang tak la. alaaa, setakat bape ringgit je yang dapat.
sedih taw, tak sabaar nk dapat first cheque from nuffnang, tp surely lambat lagi punye.
tapi takpe, sikit sikit lame lame jadi bukit (:

bukak website nuffnang pon sebab nak check blog hits.
alhamdulillah, naik balik taw (:

sayang la kat korang ni.
sayang okay, sayang. heeeeee.

blog hits tade la tinggi mane, paling sikit 100 views la in a day.
tade la sampai ribu ribu hits nye. apeee, hingat akak ni redmummy.com.
pleaseeeeeeee, i'm still nobody in blogging world.

saya baru je nak belajar meniarap, merangkak pon jauh lagi tau.
lain la Hanis Zalikha, RedMummy, XiaXue, Cheesie. itu semua dah berlari, melompat dah.

takpe, kalau rajin, ade la hasil, kan?

waaaah, begitu optimistik, sangat positive ye.
walaaaaupoooooon, HAHA

takpe, kalau susah sangat nak please hati orang, kite please our own hearts.

dah lah, kite dah ade few materials nak update ni. nanti petang sikit ke, malam ke, kite update okay.
ni nak pegi lipat kain jap, belambak, betimbon ni ha.

nak, kite bagi awak gambar buruk kite lagi.
alone, lonely and loner


p/s : i hope that whatever you guys plans on me will run smoothly. oh, and i hope its pays you off.

4 extra blabbing on "its all worth it"

eyqa myqa on May 17, 2010 at 4:31 AM said...

aku suka 'p/s' kau mak. xD

lily lotus on May 17, 2010 at 5:12 PM said...

yes! be positive :)

.phee sykes. on May 19, 2010 at 8:51 PM said...

suka pic tu bangatttt. :D

Amira Zafirah on May 19, 2010 at 8:53 PM said...

eyqa
; chait. itu yg kau prasan kan

lily
; yup. i really am now (:

phesza
; ngeh. burok itu jugak yg di suke kan. sabau je lee

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal