November 3, 2009

tuesday last week

blabbed by Amira Zafirah at 11/03/2009 02:03:00 AM
my accidental happily, the way you smile and how you comfort me
- Never Knew I Needed, Neyo

listening from YahooMusic.com. new song by Neyo, nicely done.
i like it :)

anyway, its already Tuesday right. so I'm gonna blab bout my tuesday last week. hehhe.
standard la kan, aku kn mmg sokeee peram entry lame lame :p

aku spend most of the days dkt Bangi last week. paper start on Friday, tp monday dh ade kt bangi dh. so bule la study ape sume kan. kateenyeeeeee lah :D
tp on the tuesday nye, sempat la jgk aku larik ke Mid Valley.bukan saje saje okay.

I am one of the devastated fans of Beyonce that bought her ticket to see her performance here in Kuala Lumpur :(

dont know what went wrong, the concert was postponed. but most of the rumors that I heard said that she might not be coming at all.
I was feeling so sad decided to refund the ticket and get my money back.

so, sebab tu la aku pgi MidValley. aku beli ticket tu kt rock corner. bule je kalau nak pgi PJ which is HQ acxess ticket tu, tp koseee la aku kan nk ke PJ. mau nye sesar barat aku rase. haha.
Oya dgn Tot ikot aku skali. bile ade Tot, harus lah dia drive kan, tanpe paksaan, tanpa suruhan. rela hati je mamat tu nak drive. heee, mak harus la sookeee kan.

sesampai je kt MidValley, jumpe Dann. yup, dia pon beli jugak. we bought the ticket together. sesampai je kt sane, we headed straight to rock corner and sttle with the refund thingy.
aku mati matian la kan ingt dpt duit balik on the spot. tp hareeeeeeeeeem jadah. lagi sebulan koott baru dpt, tu pon dia bg in check and kite kene pgi amik sendiri kt PJ tu.
ziaaaaaallllllll jeh. tataw nak ckp ape dh. relakan sajoo lah. drpd tadapat duit lansung kan, lambat pon lambat lah. tunggu je lag duit tu.

after we're done wth the refund thingy, kitorng pon melepak je la, lepak dan lepak dan lepak dan lepak.
sampai tahap, BOSAN NAK MATIK. hahaha. tataw nak buat ape dh. nk tgk movie tade cite yg best. nak balik mcm kesian la pulak nk tnggal Dann sorang sorang. sbb mase tu dia tunggu incik Ady kite smpai yg tak sampai sampai nyeee. haha.
kitorang pon teman teman je laaaa. jalan jalan smpai ke Gardens sume. takpe la, aku pon jakun dgn Gardens kan. aku bkn nye jejak sane pon.
tempat tempat orang kaya je sume tu. hehhe.

picturrres time bebeh.
kt Jusco, Tot survey almari baju
favourite picture nii nok! haha
Oya kata dia nampak kuruuuus sgt dlm gmbr ni, walauuupoooon :D
Tot yg amazed sgt dgn name Dann, Danang Joyo Prakoso

oh. funny part.

Tot : eeeh, name kau. gerek seeeh. kau orng mane dow?
*tot orng Johor, that explained why he oftenly used the phrase 'gerek sey'
Dann : *muke lansung tak besalah, super confident* aku orng Singapore
Tot : *nodding*
Oya : heeeeeleh. kalau dh Joyo tu, Joyo je leee
Dann : siot !

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Oyaaa, mulot kauuuuu. jgn nk same taraf dgn aku sgt okayy. hahahaha. taw leee anak kesayangan mak. LOL

waaah, suke suke suke ;D
Oya being supeeeer kepohchi. haha. secret aku dgn tot je weyyy. lol
focus at Oya, gigih dia ngelak kan, mcm la muke dia tade msuk dlm frame. hahaha
muncung muncung mulot becerite. haha
hello Dann :)

last last lepak Starbucks. dh bosan sgt, Dann pon nk berasap, kitorng sume pon haus. lepak pon tade la lame mane, taw taw incik Ady dh smpai.
tak lame pon lame mcm2 jgk la yg diborakkan. Oya syg Dann lebih sbb Dann memahami ape yg dia rase. haha. lol

sebelom balik, singgah Jusco balik sbb Tot suro aku belanja dia beli bedsheet. motiff sgt kan !
Tot, nnt kau tido ats bedsheet tu mimpi2 aku, eh eh eh? hahaha.

done with everything, pulang lah kami ke Bangi, had dinner pastu masuk la sarang masing masing :)

we are not what you think we are, we are golden
- Golden, Mika


5 extra blabbing on "tuesday last week"

ML; Mohd Loqman on November 3, 2009 at 11:05 AM said...

I loooove that new song from Ne-Yo.
He always make great song to hear by everyone.
Hehehehe.

izza the PINKERTON on November 3, 2009 at 5:00 PM said...

bahahahahaahahahaha awww u look happy :)

Amira Zafirah on November 3, 2009 at 7:44 PM said...

luqman
; haha. yes maman :)

izza
; yes izza. i was happy. haha. siot

dianna on November 5, 2009 at 2:20 PM said...

i suka tgk u time ni. cantik :)

Amira Zafirah on November 5, 2009 at 3:32 PM said...

hee, thanks ;p

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal