November 3, 2009

thursday last week

blabbed by Amira Zafirah at 11/03/2009 07:17:00 PM
dont care about all the pain in front of me, cause i just wanna be happy
- Happy, Leona Lewis

uuuw, i'm kinda like that song and the VC too. best okayy. nak download lah jap lgi.
ooh. td aku dengar lagu tu kt MTV, Spankin New katenyeee. new keh? haha

so so so, lets head back to entry yg di peram peram peram, kalau mangga tu dh jadi jeruk dh taw. sedab btol tu.
eh, choyyy.
cadangnye nak publish entry ni on Thursday, kire mcm genap la minggu lepas punye cite. tp mcm boring la pulak. publish je la today, lg pon esok dh kamis dh pon kan.
sehari je beze, tade makne nye poooooooon.

before that, ade ke tidak readers mak ni nyah? mak tengok orang yg samoo je commentnye.
lain lain manee? noook nook sekalian, helloo??

kamis lepas aku agak berjimba ye. sangat la tak snonoh.
siang nye, I went out wth Tot. had lunch together then off to Mines for nothing. jalan jalan, gile ah Mines sekarang, sangat la dh berubah okayy. lansung tak mcm dulu dh. tp benda yg tetap same, kedai kedai kt Mines tu. haha. tetap banyak juge kedai kedai jual baju cine cine fentau. nasib la ade Nichii, okay sikit lah. tp kalau ade topshop ke, dorothy pekrins ke or or paling best, forever 21 ke, peerrgh. tak jejak dh aku ke Pavy ke mane mane ke. cukop segala nya disini. haha
jenjalan la aku dgn Tot kt situ, tgk tengok ape yg ptot. okay la, not bad jgk mines ni. nnt bule pgi lagi la kott.
kitorng balik petang tu. hntar Tot kt rumah dia ape sume, aku balik rumah Oya je, diaorng sume dh siap siap dah. kitorang nk pgi Alamanda, nk tengok wayang okay. hahaha. cite apee? nnt mak bgtaw uuollzzz sume okay.
wayang nye start pkol 9pm, tp pkol 6pm sume nye dh besiap dh. nak gerak awal, nak membeli barang, katanyeeeeeeeeee lah.
ateee, duit mara dh masuk kott hari tu, harus la kan shopping mopping sikit bdk2 tu. haha. zokkkeee je sorang sorang. terserlah kegumbiraan masing masing.
sesampai je kt alamanda, first thing first, harus lah cari ATM machine. cucuk duit uoollzzzz. hahahaha. bawak kluar ape yg ptot.

see, muke Kira yg sangat la gumbiraaa duit dh masuk. kayooo balik :p

pastu, baru la jalan jalan, survey ape yg ptot. tgk tgk la barang ape yg bekenan. pastu. kitorng pgi mkn pulak.
oh, lupe nk ckp sape yg ikot eh. ade aku, Oya, Kira, Zati, Fara, Luqman, Kadi, Dian, kak Anis, abg Ady, kak Daya and kak Ana.
yg akak akak tu sume housemate Oya. sume dh keje, ade yg tgh smbung buat degreee. ramai en, tgk wayang pon nk full jgk la satu row.
kitorang pgi banyak kete jgk la. Oya, Kira dgn Zati naik Lola. Luqman naik dgn Kadi yg nyibok nk ikot padahal kitorng tak ajak pon, haha, naik skali dgn scandal tersayang dia, si Dian, kakak kakak tu sume naik dgn Abg Ady. abg Ady ni actually kak Anis tu punye tunang. and Fara pulak dtg sendiri sbb dia all the way from Ampang.
haaa, penoh la parking kt Alamanda ituuu. hahaha.

before movies, harus la gmbar gambar, beli beli ape yg ptot. haha. ni sume was taken via bedazzled. aku tade bawak shotgun ke hape ke, ade byk lg gmbr kt kak Anis pnye camera, tak transfer lagi. nnt dh dpt akan ku jaja lgi yeh .

kitorang tengok citeeeee,
Jennifers Body

hahaha. to be honest, tade la seram mane, mybe sbb part yg mcm baru nk seram aku dh ttop muke kan. hahaha. okay la, seriously. whoever that like boobies should watch this movie. hahaha. si megan asik la menayang boobies die jeee.
cite ni lagi banyak 18sx contents than horror. seriously, cite dia tade la bermotif sgt and please, dont be realistic. its all bout fiction okayy.
so, yeaa. sesape yg nk mengagumi body si Megan, like me. ehem ehem, should wtch it lah. and guys, sesape yg tak tahan, make sure pakai sluar longgar, kang salah parking, nayoooooo. hahahahahhahahaa. no offense, i'm being serious okay :)

kluar movies pon dh pkol bapee, Alamanda pon dh ttop dh. so, kami pon bergambar dan gambar lah.anak anak pompuan. haha
lupe nk on flash, bule? haha. ngoong
ultimate lesbo partner, haha
bayar parking and pulang.

ciao !

2 extra blabbing on "thursday last week"

lily lotus on November 4, 2009 at 5:05 PM said...

poster jennifer's body tu cam sgt best!

Amira Zafirah on November 4, 2009 at 5:31 PM said...

kaaan, poster dia cam terliur gilee. haha

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal