November 13, 2009

hellooo Malaysia. hahha

blabbed by Amira Zafirah at 11/13/2009 11:01:00 AM
I

AM

DONE

WITH

FINAL

EXAM


woooohhooooooo !
ow yeaahh, yeaaaah, yeyeyyyaaaaah *booty shaking

dengan itu, dengan terlebiha sokeeeeeee citanyaa,
Little Voice is back on track bebeh !

lol. hahaha =D

anyway,
hai tawan tawan
hey bitches
nok nok, nyah nyah, mak mak sekalian
hello kakak kakak.

heeeeee, katenye readers ramai kaan, harus lah panggilan berbagai gituuu. hahaha.

last paper was yesterday. I was extremely exhausted due to lack of sleeping and toooo much input in my brain. had my final lunch at Bangi with Luqman, Oya and Kira. after that, off to home.
I've been staying at Bangi since last Sunday. doin some shit, handling some crap. sebab tu la blog ini telah terabai begitu sahajaaaaaa.
but those that added me on FB and follow me on Twitter, know exactly what I've been doin so far :)

semalam ingat kan sampai rumah bule la rest rest, membute sakan ke hape kan, tp nan adooooo. Dann and Ady were at BRJ and Dann forced me to go there. balik dri Bangi tu singgah la ke BRJ. harus lah ade sesi comolot bersama jantan jantan mak kan. jantan keh? waaaaah, gituu la kan. hahaha.
borak borak borak, in the end both of them came to my house. dri lepak kt BRJ tu, dgn panas nye, dgn sakit pinggang ddok atas kosi plastik kan, better la balik rumah mak nok. bulee laa mak nak baring ngangkang sesadoooo kat rumah.

sesampai je diaorng kt rumah, harus lah ade sesi membodohkan diri. hahahha. masing masing buat lawak bangang, imagination nak melampau.
maka terhasil lah Akademi Pondan. HAHAHAHAHAHAHA
bodo bai, sumpa aku gelik kencing dlm spender. haha. nasib aku period, spender lapik dgn pad, tade la nmpk suar basah kan. hahaha. BODDDOH neyyyyy !

dah lame lepaaaak, haku pon dh tak larat nak gelak jadah sume, last last aku pon baring je la kt couch, Ady buat free show dgn mic stand si Yana and also Aiman punye pistol dgn senapang mainan tu.
and paling tak menahan, those two guys end up playing dress up with Barbie. HAHAHAHA. siap gado gado nak pilih baju mane lah, sluar burok tapi kasot lawa lah. maaak aaaaaaaih. aku dh tak larat gelak, tengok dari jauh jeee.
skali, bile mak dgn baba balik, menggelupor kemas segala nyaa. cuak ko nyaaah. hahahah.

bile diaorng sume dah balik je hape sume, aku pon membuteeeeeeeeeeeeeeee.
membuteeeeeeeeeeee
dan membuteeeeeeeeee
dan membuteeeeeeeeeeeeeee
sampai la ke pagi ni :)

hahaha. dalam pkol 7am aku sedar, hahhaa. sumpah ngantok gileeee. mmg tabule bukak mate lansung dah. yg aku sedar, kak Leen balik, bule pulak dia main cubit cubit pipi aku lah, pegang pegang boobs aku, cuit cuit kt perot akuu. hahaha. rindu sangat la tuuuuu. holorh holorh holorh. hahahaha
pastu, aku tidoo balik. hahaha. pon tak sedar hapee dah leeeeh. syook siak tidooo. mak aaaih. heaven giloooo :D

jadi sebab itu lah ye, cik Izza Fadzlani, walaupon I sudah habis exam, blog masih lagi belom di update semalam kerana I busy tidooooo sesadoooo. hahaha.

pastu pastu, ape lagi nak cite eh?
*thinking*

haaaa, sape belom tengok lgi Pisau Cukur?
mak dh tengok okayyyy. mak sokkkkeee nok, sookkkeeeee. hahahaha. sangat la best. sesape yg belom tengok, ajak la I okayyy. I nak tengok lagi 7kali pon takpeeeeee.
Fazura sangat la gedik, mak sokkkeeeee. harus la kan dia gedik cmtu. gedik sgt jadi okay. cam manjeeeeek, uuukkk !
hahahhaa, and and and, Aaron Aziz. aaaauuuuuuuuuwwwww *bunyi warewolf
but despite of everything la kan, all I cant ever forget is
si Gigi Besii =D

alahaaaaai, kan aku pending jap. tak pepasal dah berangan kat si Faqir. ahaaalaaaaii, comel nyeee la kau ni jantan oooy. geraaam !
HAHHAHAHA

okay, gambar harus lah nan adoooo. shot gun aku pon tak bwk.

oh. ckp pasal shot gun. on Sunday morning tu, my whole family ni pgi Lake Garden okayy. hahaha. besssssst.
nnt aku publish pasal tu. walau pon cite dh lame, tapi ai tak kesah okay yu. ai mmg suke peram peram cite lelame ni. yu jgn nk benbising pulak. hahaha. eeewww, boddo.

sioot. gmbar sume tak transfer masuk PC lagi. pemaleh betol. kak Leen, Memy, kenape tak transfer lagii??
choyyy sgt nak. nak jgk adik mu yg tersayang lagi tercomel ini juge yg transfer. sangat la mengadeeeeeee. kang nk kene resize lagi, heeee, saje je kan. hee,e ngadek !

speaker PC masih lagi belom okayy. memyyy, kenapeee tak betoooll kaaaaaan?? alaaaa, camno ni.
adalah suatu penyeksaan okay bile online without any songs came out from the speaker. ITunes off je, nk tgk YouTube pon tabule. ni GGS3E7 ni tak tengok lagi. ANTM Cycle 13 Epi 7 pon tak tengok lagi. haaaa, I need a speakeeer.
kalau rosak beli la baru. Memy, betol kan laaaaaaaaaaaaa :((

oh. just got off the phone with Kak Leen. today lunch with her and kak Red.
kak Red adalah RedMummy, to those yg blur lah. hahha.

apeee lagi nak citeee eeeeh??
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,

okay. kak Red just berry-ed. lunch postponed on Monday.
but my lunch with kak Leen is still on. hehhe :)

so, now its already 1100 am. kak Leen kluar office around 1130am.
uuw, masa mencemburu I. have to go and siap now.

chop. update.
MEMY JOIN LUNCH OKAY !
my god, gileh ah. hahaha. mcm tak sangkeee je ni. hahahaha.
wait for next entry, Lunch with the Siblings. haha.

now, nak amik Memy kt Bangsar. pergh.
nasib dkt dgn rumah. haha
okay. sile bace semula :)

my god.
baru prasan, this entry is full with wordssssss. hahaha. gmbar nan adooo lansung kan. haha
bace la koraaaang. nak sgt hapdate kan.

and seperti biase,
siapa yg bace until the end, mak sayang kau lebih uuuooollzzzz. haha

ciao !

5 extra blabbing on "hellooo Malaysia. hahha"

Dann Chafid on November 13, 2009 at 12:09 PM said...

akademi pondan tu tak boleh blah oke. HAHAHAHHA

lily lotus on November 13, 2009 at 1:42 PM said...

amboi..suka suki nya dia..selamat bergumbira!

Syaa on November 13, 2009 at 5:08 PM said...

i bc until the end! haha

Amira Zafirah on November 13, 2009 at 7:10 PM said...

Dann
; taw takpeeeeeee. haha

lily
; tenkiu :)

syaa
; yeaaaaaaaa, i lap yuuuuuu

Yana on November 14, 2009 at 7:30 PM said...

Habis exam dah??Me too!
hahaha no dah bengong tatau nak buat ape..

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal