November 22, 2009

sayaaaaaaaaang kak Red !

blabbed by Amira Zafirah at 11/22/2009 08:00:00 PM
all eyes on me in the center of the ring just like a circus
- Circus, Britney Spears


to those that read RedMummy's blog sure knew about this (:

me and kak Leen went to QBistro on last Monday, sajee lepak lepak, borak borak dgn dia. and due to heavy raining, we arrived about 1hour late.
aduhaaaai, hampon kak, hampooooon. hahaha.
saje sesampai je mase tu pon mmg tgh hujan lebat ape sume.
lepak lepak je la kitrong. segala mak nenek jadah la kitorang borak. and as usual, the best part mesti la menyakat kak Red. hahaha.
aku sukeee dow nyakat mak merah ni. geram geraaam je dia dgn aku. haha. last last, dia buat nye aku punching bag dia. haha. sedaaab je dia tepok tepok lengan aku yg montok ni. hahaha.
red Coach purse belongs to kak Red, tu duit Hong Kong yg aku pegang tuu. gigih kak Red nk cover line, tp hancooor :DDDD

alaaa, yg kak Red pgi Hong Kong ape sume tuu, haku dh taw la weyyyy. hahaha.
belagak gileeeee.

alaaaaa, yg make up free Red Glow tu en, alaaaaaaa, aku...
woopsssieee !

sorry, off the blog :D

the kids mmg tak ddok diam lansung. main sakan. lagi sikit je aku nk tuka jdi hulk hogan, tp takpeee, control lagi. hahaha.

kak, next time kite jumpe, no need to bring the kids lah. tak aman :D
haha. dunno what happen to Gegirl ;p

p/s : akak, kite curi gambaaaaaaaaaar. hahaha.

5 extra blabbing on "sayaaaaaaaaang kak Red !"

♥chentaMAYA™ on November 22, 2009 at 9:10 PM said...

woha~
jumpa kak red?
walawehh~

fa.theme.ma on November 23, 2009 at 12:16 PM said...

Miraa!! I nak tumpang tanya please :D

Amira Zafirah on November 23, 2009 at 12:32 PM said...

chentamaya
; erk. haha. kite dh agak slalu jgk jmp kak red (:

fathema
; iyee, tanye lah. haha

fa.theme.ma on November 24, 2009 at 10:43 AM said...

kat mana ehh you beli cupcakes punya cup tu? i cari tak jumpe -_-"

Amira Zafirah on November 24, 2009 at 12:30 PM said...

ooh. dkt kedai yg jual2 brng nk buat cakes. any kedai should ada bende tu.

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal