July 28, 2008

yellow house

blabbed by Amira Zafirah at 7/28/2008 11:37:00 PM
on Sunday night, ntah kenapa la pulak kan, Opah dengan Atok nak pegi tengok cucu dekat rumah nyee. so, after dinner di Ranchini Tomyam (haha. name pelik2 je en), kami pon pgi la umah kak Leen. haa. nak pi tengok cucu dia yg si Yana dgn Aiman, Oni dh jumpe siang tu :)

sesampai je kt rumah kak Leen, kedatangan kami disambut mesra, chewaaah. apsal ayat aku lain mcm je mlm ni. waaaaah. tak baik demam lg okay. pening yg amat je kott. Grrr :(


anyway, lepak2 la kt rumah kak Leen, syok jugak taw.lepak2, borak2. heee.dh lah. enjoy the picture keh :D

lepaaak je sume. tengok si Yana, suro atok urut kaki dia. haha
:D
actually, I'm not feeling well yet, masih pening2 tahan gaban lagi, I have to be dependent on the medicine. demmit. tak larat daaaa :(

4 extra blabbing on "yellow house"

k.leen said...

ooo..rumah ku sorga ku...

Beruang Madu on July 29, 2008 at 10:54 AM said...

Ni bukan sebab kena tegur nagan penunggu tasik ker yg pegi ujung minggu tu... aiyoooo serammmm.... cuba check ada bawak balik apa2 tak dari situ (old timer sangat kan)

Amira Zafirah on July 29, 2008 at 11:13 PM said...

aaaaah. Abg Bear jahat jeeee :D

Amira Zafirah on July 30, 2008 at 12:03 AM said...

abg Bear, your webpage Mira tabule view since yesterday taw. tataw nape. something wrong wth my cnnection or PC kot. haih. sedih je :(

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal