July 24, 2008

peritnyeeee

blabbed by Amira Zafirah at 7/24/2008 10:08:00 AM
saya kene sorethroat. sakitnyeeee.
nak telan air liur, nauzzubillah.

oh. that is me NOW. selebet kan?
duuh. baru bangun tido ah. ngeng.
tp. mmg saya makin selebet pon sekarang. tak terurus je.
rambut. I want to perm again, mcm dlu tu. its good lah that thing.
mak suke noks. hiks!

heeee. nak tanye ni nak tanye.
korang rasekan lan, PDA mane yeng best. I kan macam dah tangkap cintaaan je dengan Dopod C800. hehhe. walaupun tak dapat Sidekick macam Kim Kardashian tu kan, tp if dapat Dopod tu pon macam okay je.
heee..bitaw lah bitaw lah.

Abg Bear, okay tak?

:)

*ergh. sakit!*

1 extra blabbing on "peritnyeeee"

Beruang Madu on July 28, 2008 at 7:37 PM said...

Yang pakai PDA ni Dr Shah... Dopot katanya dah takder dah... dah dibeli oleh syarikat lain... tapo kalau Dopot C800 kata Dr Shah is okay... selama ni dia pakai yg tu takder masalah lah... so boleh lah... apa salahnya...

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal