July 28, 2008

demam keh? haha

blabbed by Amira Zafirah at 7/28/2008 01:43:00 PM
the next day, waaaaah. tak larat nye nak bangun. memang malam tu tido bekelubung je taw. sejuk tahengat je rase. kipas pun bukak nombor 1, then pkai sweater, cover lg bdn dgn furry quilt thn cover lg dgn comferter. mlm tu mmg rase sejuk tahengat. then, pkul 7-8a.m sumtin mcm tu dh bgn. pun rase sejuk lg. aku baring diam2 je dlm bilik tuh, saje nk bg bdn tu bepeluh, tibe2 kak Leen msuk bilik, ckp dia nk kuar, and I'm like. ha. ha. okay.


bile dh lame2 sikit tuh, mak call pulak, kak Leen report kate aku demam. hehhe. mak risau je. nasib la mak balik on saturday taw, if mak balik on sunday mcm biase, cnfrim la aku kne drve pgi clinic sndri. waaah. tidaaak. tak laarat. hajat di hati mmg nk pgi clinic sndri pon. tp bdn mmg tak larat giler. yelah. dgn sore throat. pstu batuk tahengat giler. then selsema lg, demam. pening. eeeergh. dgn rambut yg tak shampoo. heeee. mmg nk suro orng basuh kan je rase, tp tak larat sgt taw. thn, trun bawah, buat air milo, minum lah sorang2, bg pnas bdn, thn mak call lg, suro pulak sidai kain lah. ape lah. haih. takpee. dh minum milo kan, bdn dh kuat. heheh. pnas2 tu pon, pgi la sidai. tunggu punye tunggu, mak smpai jugak. yeeey.


mase mak smpai, bdn dh tak demam sgt dah, sbb asik bekelubung je kan. so, bdn mmg peluh giler, minum pulak air panas, tu yang hilang kjap demam, thn mlm bule pgi tesco dlu. haha. nak makan chicken rice shop, then bru pgi clinic. hehhe.

demam lagi lah. mcm baik baik tidak je. tgk muke tu ha. hilang keceriaan kaaan :(

then. ingat esok nye okay lah. tak jugak. bdn panas balik, demam tu mcm tak kebah je. pdn la doctor bg ubat demam kne pkai 4times per day. haih. ubat tu taw je, ngam2 time, kne mkn, td mkn lmbt sikit, bdn pnas balik. haih. sekse jeee.

2 extra blabbing on "demam keh? haha"

Enche' Adykasyah on July 28, 2008 at 3:46 PM said...

Dah visit your blog.. Saw your comment on Mr. Manager..

Amira Zafirah on July 28, 2008 at 7:10 PM said...

haha. oh. thanx. i'll visit yours then :)

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal