July 16, 2008

college

blabbed by Amira Zafirah at 7/16/2008 11:52:00 PM
oooh. ampun ampun. lame giler kott tak update. busy doww. ampuuun :D

first thing first. on July 1st, I was KPTM, Bangi, busy with registration thingy. banyak tak byk sgt la cause I went there with my parents only. so, I was like busy pegi sane sini settling my stuff and my prents pulak bkn nye taw nak snap2 ni kan, so tade la gambar.
AKU TAK STAY DI HOSTEL. harap maklum.
haha. penat la kott nak explain kat orng yg asik la tanye aku dpt bilik mane. aku tak stay di hosel lah ngeng. Bapak aku tak kasi. haha. dia kate no matter what, malam msti balik rmah tido. yea rite. padahal, aku taw, kalau aku tade msti tade sape nk buat kn kerje dia. haha. so, dia sanggop hantar aku hari2 ke Bangi okay. lantak lah. kate pon duit dia. haha.
but, mase orientation, I had to stay in hostel and luckily aku kenal sorang budak kat sini. so, tumpang la bilik dia. hehe. from tuesday until Friday evening. kojap yooo. hehhe. tp kejap2 pon, banjir jugak la rumah aku. haha. Mak takyah ckp la, hntr aku pon dh berair kot mata. and kak Leen, OMG. haha. she cried. fuyyyo. haha. rindu benar dia kan. hehhe. suke je aku. heee :D

overall. tapayah la aku nak cerite pasal orientasi sebab bapak la boring giler sampai bule mampos okay. hahaha. balik rumah je, badan2 sume sakit, kaki lenguh, pinggang sume. wadddduh !

the room that I'd stay for 4 days. yg katil hujung wth the pink sheet is mine :)


the study table
SOME of the foods. some okay ;D
and this was a Yassin that I used when I was in the nearby mosque on Friday night. this Yassin was donated by KFC. waaah !

okay. next entry please. hehhe.

1 extra blabbing on "college"

ezan alia on July 25, 2008 at 2:32 PM said...

ahahah is that all ur food syg?? sikit je! bawak la satu lori! ahaha. how are u sweetie? susah bnar idop kat sini taw. next month kena pg gyne nak buat innoculation :(

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal