November 13, 2008

melaka bebeh

blabbed by Amira Zafirah at 11/13/2008 12:00:00 AM
haaaa, kan dah bgtaw in previous en, yg nk update pasal trip to Melaka.
ni nak update la ni. hehhe :P

mase aku pgi Melaka ni, exam week okay. haha. aku budak gempak. exam week bule pgi holiday *ppfffffttt*

kitorang stayed betol2 di tengah2 Bandar Hilir tu. Aldy Hotel name nye. *Syasya, your 'rumah tumpangan' is where I stayed dear. best okayy. haha*
our hotel is the nearest to Studhuys, the red building tu. yang senang nye duduk situ, nak kemana2 pon, jalan kaki sajork. Mahkota Parasa, A Famosa, Jonker Street, Dataran Pahlawan. haaaa. jalan kaki je weyy. nak ke Taming Sari pun sangat dekat :D
erk. bosan. aku jaja gambar okay. malas nak type :P
kak Leen prasan konon mcm red mummy. HA HAlunch dkt mamak yg same mase kitorng dkt Penang. sedab weyy curry dia. pecayeee lah!kak Leen ngeng, dh dia pakai mcm tu en, thn dia tnye, knpe sume orng pndang dia. aduyaaaibahagia betol. HA HA HAhaaaa. tu tu, aku tu. nampak? haha. gmbr aku tade en. Grr

supermom! haha. dia sibok nk gmbr lompat. pastu aku ckp lompat lah, aku snap. thn dia kate, mane bule. camera besar (SLR) tade . aduyaai. I was like, 1,2,3 jump! hahame me me! HA HAbeca colorful giller, psang lagu techno okay. giler tabule blah :Dechechechee. kan dah ckp, A Famosa dgn hotel kitorng tu, jln kaki 5 min dh smpai okay. finee., for those yg jalan same speed dgn aku lah. tp yg jln mcm agk2 speed mcm ats ni en, hehe. 15 min kott :P

lalala.
next entry lah :)

6 extra blabbing on "melaka bebeh"

syaa on November 14, 2008 at 12:18 AM said...

bahah
u noe something, i didnt notice at all the a famosa yg dekat giler ngn red building tuh hahaha
-__-"
ehh klu tk dh leh meet erkk..:)

ML Amnesia on November 14, 2008 at 6:34 AM said...

ngekk.
tapi sumpah pict kak leen tgh lompat nampak mcm dia mau terbang.
ahha!
heyyh!
you ta jaja plak muka u kali ni.
bajet sexy back la kunun.
wekkk.
ahha!
:D

k.leeen said...

amboi... mentang2 lar dia ade blog..
kutuk akak sendiri ek....

ssin on November 22, 2008 at 11:55 AM said...

mahkota parade ok!
hahahaha

Amira Zafirah on November 22, 2008 at 3:10 PM said...

nope. its dataran pahlawan. opposite of mahkota parade

ssin on November 22, 2008 at 8:49 PM said...

mahkota parasa

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal