November 19, 2008

Aiman's concert ; part 1

blabbed by Amira Zafirah at 11/19/2008 01:24:00 AM
layan kan gambar sahaja.
I'm pissed with myself sebab byk entry tertangguh. Grr
amira ngeng.
pagi pagi buto anak bujang ni dah siap. konon mcm ala2 60an gituu. sibuk suro ayah nye dtg awal, pdhal sape pon tade lgi. aduyaai
kitorng smpai, tgk2 dh ramai jgk la parents yang dtg, kt luar siap ade khemah bagai. show you later lahi'm not a photocather that day, I was a videochic. haha :Dfashion show by the kids. Aiman in 5 yrs old category
then, ade dikir barat. you guys should watch how aiman dikir. semangat giler okay. BeruangMadu, mcm ade talent nak ganti abg je ni :Plater, Oni came wth her parents. yeeeey. Oni tak leka sgt tgk sbb dia sibuk jenguk kt luar. takot nau la mak apak nye tinggal kan dia. hahahaha. those 3 pictures Aiman tgh nari pop yeh yeh. tp en, cikgu dia mcm boikot dia okay. Aiman tu dh la keding, letak nye bdk tu kt blakang, yang dpn sume bdk2 lg tinggi dr dia. then dpt pulak partner 'big taste' gitu. kesian ank buah kesayangan aku ni.

ooh. look at me. Ashu yang setia okay. gagah kan diri jga pgi tgk ank buah kesayangan nye. woke up at 7.30am, pdahal I slept at 5am taw. thn hareeeeem tak tido lsng until 8pm sumtin, on malam nye, mmg aku bongkang habisan. hiks ;Pin time dia dpt like present la sbb dh complete his 5yrs old kindiethis one pulak sbb he got 3rd place in his class during final exam. yeeey :Dooh. I was so amazed with all the little kids taw. one of the parents made a surprise to the teacher, by giving them present each. the girl tht holding the paper and the one wth pink tshrt besides her are soooo good in reading. both of them read wht their parents wrote in the paper. pandaaai sgt taw !and the audiences were also amazed. everybody was like 'oooo. aaaa.waaaa.pandai nyee'. haha. eh, nmpk tht ade bdk bwk SLR. haha. tade jeles sgt sbb tu old version. hehe. nk sedab kan hti sendri.

okay, next :)

4 extra blabbing on "Aiman's concert ; part 1"

ML Amnesia on November 19, 2008 at 6:40 AM said...

Vongok betul.
Bajet la tahan diri smpai abes konsert.
ahha!
Padan muka sape suro tido lambat.
Ahha!
Ermm.
Pagi buta okayy bukan pagi but*.

k.leen said...

thx very much ashu...
for the pixie yg cantik...
ashu mmg BEST !!!
wlupun x mandi..he..he..

Beruang Madu on November 19, 2008 at 9:27 AM said...

Hahahaha... nak ganti Abg Bear kenalah comelkan badan macam badan Abg Bear ni... tapi kekecik lagi dah ada talent dan dah berani kat depan orang ramai tu dah kira bagus... pupuklah... kalau Abg BEar nak sorang kat depan orang ramai memang terkencing lah...

by the way Abg Bear dah kembali ke blogspot yer... sila update dan pindah ke sana...

http://www.beruangmadu55.blogspot.com

thanks

syaa on November 19, 2008 at 4:16 PM said...

ahaha cute laa mira .
tp kan partner die wayy to big for him kan. apelaa cri laa yg sesuai then baru sepasang cute..!! cikgu die spoil laa :P

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal