November 20, 2008

maximum impact

blabbed by Amira Zafirah at 11/20/2008 03:59:00 AM
apakah? haha. usha ni dlu babe :Dhehhe. me and kak Leen watched the Impak Maksima The Musical at Istana Budaya on Tuesday night. hehe. best ooooh. kak Leen now dh jatuh cintan giloos dgn Zulhuzaimi a.k.a DK. the theatre was quite impressive. Even though id did cross the theathrical procedure, but still, its fun to watch. kire, its not a typical classical theathre with peotic scripts sume lah.

anyway, our seat is 3 rows from the stage and we're loving it. haha. best oh dduk depan2. tak soka okay dduk blakang2, tade feeel. the thing is, the night that we came tu mcm ade this one rombongan yg tade ticket taw. tataw la knpe, mybe their tickets are sponsored kott. I think la. so, they let all the audience with buying ticket sat at the front row, so orng2 yg tade ticket tu kne la dduk blakang. hehe. its quite tak aci la kan, but what to do. dh dpt dduk depan ni pon, kire bersyukor yg amat dah. hehhe.

layan dlu pic before theatre start :)

Cat Farish greet us the moment we entered the IB hall. heee.haa. this is is funny. dkt hall IB tu ade like byk tayar brand GoodYear taw. byk okay tayar nye. and kak Leen was like, blogger yang tegar kan, cpt amik gmbr kat dalam tayar. I was like, haa. okay. In the middle of everybody. haa.. tp ade follower okay. ade this little kid said to her mom 'mama, nk amik gmbr mcm kakak.'. haha.deeemn. frst time nk msuk hall kne bratoor. haha. its like 5mins befre msuk kne brator. but as for me, mesti la tak brator, kate bli tiket kan :P

in the hall, of course la no picture kan. even my phone ade msej pon, nk chck and rply pon orng tu dh suluh2 dgn red light. vavik je en.

muke satisfaction sungguh :)tu nmpk tak kanak2 riang angkat tgn tunjuk peace sign tu? haha. kak Leen doww. cepat2 kitorng kluar from hall sbb nk brator punye pasal. kak Leen nk gmbr dgn Zulhuzaimy. aduyaaai.Yusuof Haslam turun, dia bwk ank lelaki dia yg kecik tu. aiseeyy. bwk la yg hensem tu. haha and the cast came dowwwwwn.

deeeemn. security dia sgt la tak syok okay. mcm peeeeergh. geram siot. dh la tmpt cast tu jauh, nak ambik gmbr pon ssh. thn whn kite move our body forward, guard tu marah. ekelleh. kau ingt aku punye camera ni SLR ke, bule zoom in 40kaki. boddddoh. kire mmg nk amik gmbr ssh giler taw. security tu segala nye tabule. like helllooo, sape je pon manusia2 ni. lain la Tok Ti ke, Michelle Yeoh ke, Anuar Ibrahim ke. ye la kau nk secure segala bagai, ini. stakat zulhuzaimy, dynas, dina, zarina. wadefak maaan. ntah ape2 je. thn, guard tu bule buat annoucement, kate photography session is after that, tp nan adoo. nasib la kak Leen aku snap kn jgk gmbr nyeee. autograph session was like 10mins, then sume blah. siap ade guard escort kau. mengade. haha

Zarina is a one lucky girl. Zulhuzaimi siap angkat2 lambung2 you minah taw. makin jeles lah kak Leen. haha. waaaa. manyak syiook woo ;DZed Zaidi pon adee. sumpah dia mcm pailang doww. mmg muke nk kne sepak laju2. haha. in the play la. meaning, he present himself successfully lah kan. besar ooh mamat ni.kak Leen mmg super duper excited giler okay. haha. suke betol dia dkt zulhuzaimi tu. but, one thing for sure la, dia mmg sgt hensem. haha. like seriously, kak Leen dh mmg cair giler dh. *oyy oyy. ank laki sume kt rumah yee.haha*

Dynas mmg sgt la cantik dan tinggiii. hehhe. dgr cite dia dh pregnant kan? waaah. congratulation :))Dina Malaysian Idol. part dia in the play mmg sgt best taw. mak soooka nok. haha. dia partner dgn laki named, Amzar I think, in the play lah. && laki yg dlm group Fabulous Cats tu, bkn Cat Farish, the other guy tu en. deeeeemn. sumpah suara dia best gilos nak mampos. hahaso, all the crowds mmg tgg for the cast nk amik gmbr and whtsoever.

gheeee. kitorng nmpk David Teo taw, thn ingt la nk pi jmp dia. nk complain psl Lemon restaurant dia tu. haha. tp, tak berkesempatan okay. dia busyy je ckp2 dgn sape ntah. Grr

but one thing about this la en, theatre ni intro dia mmg gempak gilller. best ahh. ooh. mmg ade kereta drift ye dlm tu. haha. pusing2 kau.

Chin && Ady, jom arrr. hehhe

4 extra blabbing on "maximum impact"

k.leen said...

YEA!!! PACK IMA!!!
best kan.. ni mmg tgh angau lagi ni..
nk pi carik cd sume citer zulhuzaimy... x lelap tidor igt diaaaaaaaaaaa....
tlogggggggg.....
thx adikku..amik gmbr...
lap u..lap u....
nk pegi lagi.. tp yana cam nerrrr???

ady on November 20, 2008 at 4:46 PM said...

hahahah. woahh. mcm syiok woo.
ngehngeh.

ML Amnesia on November 20, 2008 at 5:22 PM said...

i am pretty jealous.
ggrrr.
:D

lily lotus on November 21, 2008 at 4:29 PM said...

wahh..gila babas best!!!

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal