November 16, 2008

DONE

blabbed by Amira Zafirah at 11/16/2008 02:58:00 PM
owwwwwwwwwwwww yeh!

alaaa. marah aku dekat Yum tu kejap je.
kata pun Qayyum en.
miaaahahahaha.
tapi geram still ade okay
*winks*
;)

anywayyy, I'm done with my final exam.
HA HA HA HA
*gelak besar, tepuk perut sekali*
syoook bai.

now, off 5 weeks. huwm. ape nak buat eh.

today bosan gileeeer. tibe tibe kan, ade mood nak study. ehhe. exam dah habis, dan dan pulak mood study datang. ish ish ish. pelik pelik je kan. mase tengah struggle giler giler nak study, mood tu tade pulak :P

weyy, nak buat ape niii?
baking ; tade mood
nak kuar ; alaa, nnt mesti mak bising. asik kuar jee.

aduyaaai.
oh. I've decided nak pegi prom college Chin, sebab dia ugut aku taw.
and my date
*drum roll please*
POLE !
*anda dipersilakan untuk gelak guling guling, tebahak bahak saje pun tak mengapa*
:))

Chin pulak date dia Ady. aku dengan Pole, waaaaaaa. bukan tanak, Pole hot hot heat kot
*ni biar aku gelak sorang sorang :D*
so, now I am super concern of my dress, nak pakai ape ni.
mak ni dah la gemok nyah ooi, bule gang dgn Erra Fazira, mase dia mengandung la. tp nnt dia dh beranak, dh into shape, tak same dgn aku dah :P

tolong tolong, dress pun kene sopan sopan sikit. mane bule dedah dedah.
hareeeeeeeeeeem *pffffftttt
tanak ketat ketat, kang betingkat je lemak lemak yang sedia ade betingkat ni. hehe.

so, mission pada minggu ini ;
dress hunting :D

2 extra blabbing on "DONE"

ML Amnesia on November 17, 2008 at 9:25 PM said...

i dah bagi my suggestion.
ahha!
cari la.
hehehe.
Single - NOKTB.
Sesuai. Sesuai.
Sape setuju.?

Wanee on November 19, 2008 at 8:17 PM said...

dress sopan?
POYO!

hahahahahah

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal