May 22, 2008

cheap asshole

blabbed by Amira Zafirah at 5/22/2008 11:52:00 AM
I am pissed of . like really really pissed off
and I dont know whether I should blog about it or not.
maybe I should. HA HA HA :D

haaaa. meyh sini.

perempuan A : Milah
perempuan B : Jenab
lelaki A : Atan
lelaki B : Jamil

waaah !

alkisahnyeee, si Milah ni dulu bepasangan la dgn si Atan, cintan cinton benar tawww. lps tuuu, mase si Milah dgn Atan ni berpasangan, si Jenab dgn Jamil pon same jugak. Mereke ber-4 ni mmg la rapat. tp, si Jamil ni mcm tak suke si Milah ni berpasangan dgn Atan, dia kate, Atan ni tak bule nk bahgia kan si Milah. top top, Atan, Jamil dengan Milah bergado lah pulak. tp tak lame taw, ate Milah ni pompuan kan, hati nye lembut, dia pon baik2 la dgn si Jamil ni balik, even Jamil ni mcm tikam2 belakang la jgk.

tapiiiiii, si Atan ni tak puas hati Milah dah baik dgn Jamil taw. Atan bg warning kt Milah, if Milah ni baik baik SANGAT dgn Jamil, Atan nk putus hubungan. kirenye, semasa Milah dgn Atan ni bersama2 dulu, Atan ni mmg anti betol lah dgn Jamil. mmg kutok2 tak ingat punye lah. tp Milah ni tanak la gado2 kan, sejokkn la jgk hati si Atan ni.

tp, si Milah ni pgi la pulak buat hal. hal bodo jgk la. Milah pgi mengaku dkt Atan yg dia dh baik balik dgn si Jamil. Atan ape lg, mengamok lah ! teros la si Milah dgn Atan ni putus hubungan. kesian Milah, hancur luluh lebur hatinya. tp Milah ni heran jgk, takkan la sbb bodo mcm tu Atan nk putus hubungan kan. ni msti ade sbb lain, huwmm..Milah mmg taw Atan ade pompuan lain, tp Mila percaya sgt kt Atan (bodo betol Milah ni taw). Milah ni percaya benar yg Atan ni sayang sgt kt dia

lepas tuu kan, bile dah lame lame lame, Milah dgn Atan ni punya krisis jadi mkin terok. akhirnya, Milah dgn Atan putus kawan ! waaaah. dahsyat betol. bertambah lebur la hati si Milah ni.

nak dijadikan cite, si Milah ni sembang2 la dgn si Jenab. mulenye, si Jenab la, tanye kt Milah psl si Jamil. oooh. Jenab dgn Jamil pun dh putus hubungan jgk, si Jamil ade pompuan lain. tp kes Jenab ni pulak, Jamil ni terok sikit, bila dia susah2 bru la nk cri si Jenab, mintak tlong. Milah pon ckp la dgn Jenab, sudah2 la tuuh. si Jamil ni dh mcm nk ambik kesempatan je dkt Jenab kan. lg pon, si Milah dgn Jamil ni kan kwn baik jgk, tp sejak dua menjak ni, dh 3minggu si Jamil ni tak tegor si Milah, kecik la jgk hati Milah gamak nyee.

sembang punye sembang punye sembang la kan si Milah dgn Jenab ni, kuar la pulak cite. si Atan dgn Jamil dh jadi kawan baik. ape lg, sawan babi si Milah ni pon menjadi lah. geram betol si Milah, yela kan. dlu bkn main lg si Atan ni ngutok Jamil, siap putus hubungan dgn Milah sbb si Milah ni baik dgn Jamil and sekarang, Atan pulak baik2 dgn Jamil. tak gune betol kaaan. tu la si Milah ni baru sedar ( takde la bru mne, dh mmg agk dh pon) nmpk sgt la si Atan ni mmg nak putus hubungan dgn si Milah, tp takde alasan yg kukuh, dan2 la pulak mse ni Milah buat hal, mmg bule jd alasan la kan. haha. tak gune ko Atan. dasar jantan jalang.

-yang ni sume off the blog yeh. ade unsur2 seks, kate2 yg tidak sopan, sgt2 la personal. harap maklum :D-

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh. geram giler bai.

tak gune ko Atan, jantan tak gune betol.

bak kate si Alia kan. si Atan dgn Jamil ni cheap assholes.
baaahahaha :D

11 extra blabbing on "cheap asshole"

Anonymous said...

aku tahu sape atan ni. Bodoh betul beliau. Sabar ye Milah. Nanti kan kita pangang si Atan ni. Ishishish. Jadi drama dowww. :p

-fatinanana

ZAKWAN on May 22, 2008 at 3:44 PM said...

haha...
aku tawu sape milah, jenab, jamil and atan!!

btw, hrp2 si 'milah' dah x jd mcm tu lg...

semoge 'milah' jumpe org yg lg baik yew;p
hehe...

eh mira psl kt blog aku tu bkn ko la...
org tu 'laki'...
jgn terase ye;p

Amira Zafirah on May 22, 2008 at 4:16 PM said...

waaah. korang. terima kasih yeee. nnt aku pesan kt si milah tu taw :D

zakwan : sumpah aku tak fhm ape ko cmnt :D

Anonymous said...

i noe!!
i noe!!
milah,JENAB,atan && JAMIL tue sape..hahaha

p/s ; maaf yea..cerita ini MEMANG ade kne mengena dgn yang HIDUP tue oke!!hahaha




cik MIRA..nie BIHA tau..(:

si kecik yang berjiwa BESAR on May 23, 2008 at 1:30 PM said...

memang jantan kabaret betul atan & jamil tu.. diorg tu hensem ke??

sekarang ni aku tgk jantan yg tak hensem muka mcm jambatan tak siap pun boleh dgn senang hatinye melukakan org perempuan. pdhal klu pompuan tu tak nak kat dia, takde sape yg ingin kat dia.

so, girls.. better watch out sblm hati korg dihancur-luluhkan oleh org2 lelaki yg tak sejati lgsg ni..

Anonymous said...

waaaa....mereka dh tuka nme duhhh..nme tak gne jer real nme dorg??lg sng..pale aku dh penink nk bce..tp aku tak bce pown aku dh taw cter dye..hahaha..
so i get it..
hahaha..

Amira Zafirah on May 24, 2008 at 7:29 PM said...

haaaa. pndai betol cik Biha kite ni. mmg ade kene mengene dgn hidup kan :D

cik kecik yg berjiwa besar :)
haih. tu lah. tataw la ape nk jdi kan. tp si Atan dgn Jamil ni takesah pon if dia sakitkn hati perempuan yg betol2 ingnkan dia, sbb dia taw, ade pompuan lain yg nk and mmg tunggu2 kn diaorng. huwmm. tpi tak pe lah. tak mati pon if diaorng tade

anonymous ooi, (pffftt. mcm la aku tak knal) haha. bce ni pon pning, tak dopek eden nk nolong daaah. :P

Beruang Madu aka Honey Bear on May 26, 2008 at 9:14 PM said...

macam derama swasta lah pulak... dia tikam dia dia tak mati dia tikam orang lain dia pun tak mati.. dia tak tikam orang lain tapi dia tanak mati... last last baru dia tahu yg dia kena tikam... ehhhh.... jantan ngan jantan main tikam tikam ker??

Amira Zafirah on May 27, 2008 at 1:16 PM said...

haha. main la kott. dia tikam dia, dia tikam dia, tak mati2 jgk. last2 orng yg nk slamatkn dri dua2 kene tikam yg mati taw. haih.

Memy said...

jangan main blakang...dowhhh!!!

Amira Zafirah on June 10, 2008 at 3:24 PM said...

betooooooool :DD

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal