May 13, 2008

bad bad bad dayy

blabbed by Amira Zafirah at 5/13/2008 12:56:00 AM
May 12th, 2008
SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK

I cant reveal everything because its too personal and stupid.

2 BIG thing happened today.

one of the thing made me f**king pissed off.

and yeah, Qayyum.
seumor hidup aku, jht2 mane pon kwn aku, takde la smpai2 nk putus kwn taw.
tp dgn kau tataw la kenape. benci betol ko dkt aku.
nyampah betol kau dkt aku.
bengang benar kau dkt aku
so, kite putus kawan.
puas hati kau sekarang?
puas. bagus. aku doa hidup kau lebih sengsara bahagia.

haha. aku takde la jahat mane sampai nk doa kan bende bende buruk dekat orang.

ntah kau bace blog aku ntah tidak. itu sumpa aku tataw. tp yg aku taw ko mmg bkk page myspace aku en. sedap betol tadi memerli aku.

eeey. nasib la aku bukan jenis yang suke ngungkit okayy.

ENOUGH.

let me reveal one thing about me.

when I'm angry, dont make me talk.

If I do, you will hear phrases that you wish I wont say.

like right now, thank god I still can control it.

bla bla bla bla.

*diam hati. otak, berhenti berfikir sekejap bule tak. setan, jangan hasut. aku sudah cukup jahat dah*

Qayyum,

sedap betol jari kau menaip yeee. ingt aku ni tunggul. takde perasaan. vavi.

nasib kau baik. ko text aku mcm2, aku reply sopan2 jgk. takde nyakit ka hati kau en.

*bodo. apsal la aku baik sgt dgn dia. dgn orng laen nak maki hamun senang la pulak*

fine. ko tanak ade kaitan dgn aku en. baik la. permintaan anda dimakbulkan. lepas ni, if something bad happen to me or my family, aku tanak kau tahu dan aku tanak simpati kau.

meyh sini aku ulang ape aku text kau td,
"takpe la Qayyum. just thanx. anggap la kamu tapenah kenal amira zafirah. hidup atau mati. terima kasih. just thanx"

ko reply ape?
" ur most welcome ! think wht youve done before"

wah wah. sedap nye jari menaip. yang ko takyah fikir ke ape ko buat dkt ank dara orng ni. ape2 la weyyy. permintaan aku, ko nk cite burok2 psl aku bule, aku takesah.dosa tanggung sendri en tp one thing, ko takyah nk crite bnde2 personal, family jgn usik, cite2 dlm kain takyah nk jaja.

haha. dah la. kang aku menyetan pulak kat blog aku sendri.

disebabkan aku tak bule contact dgn dia. al maklum lah. aku call pon tanak angkat. apsal weyy. tak brani nk ckp dgn aku. tak kan kecut kott. haha. sorry sorry. aku taw ko tak.

ko mmg takleh dengar suara aku en. haha. meyh ar sni jmp aku. ckp face to face. renung mata to mata.

ckp arr. tanak ade kaitan dgn aku. tak syg aku lg dh. nyesal dgn aku. ckp arr.

haha. aku taw ko tanak. ckp dlm tefon pon tamaw. ape lgi jmp. haha.

okay okay. ko tanak sakit kn hti aku. tak snggup ye. tapayah la. save it okayy.

hati aku tayah jage2 dah. ko dh hancur kan ponn.

oww. a'ah. hati kau pun hancur yeee.

alaaaahai. hancur remuk mcm aku ke? haha.

takde la remuk mane en. takleh lawan aku pnye remuk la

aku pnye remuk dh mcm krete Toyata STORM pusing2 23kali. booooom ! langgar blakang lori tros jatuh masuk gaung and baaaaaaam. tebakar.

tapi takpe. pemandunye selamat. tp terbakar 99% :D

tahniah. mata aku bengkak lg sbb kau, dhsyat doww. ni dh bulan May, aku still lg cmni.

ish ish.

tapi again. aku taw kau puas.

puas kan tengok aku merana meroyan mcm orng nk beranak tak ambik epidural

sumpah aku ngarot sudah. haha. sukatik aku. blog aku.

p/s: ini entry luahan perasaan. baahahaha

13 extra blabbing on "bad bad bad dayy"

your sis said...

mak ai.... marah nyer..
kan dr dulu lg dh ckap..
IGNORE HIM!!! lupa kan terus...
jangan disebut.. buang gmbr dia kt sebelah ni....

Amira Zafirah on May 13, 2008 at 10:21 AM said...

okay :)

Anonymous said...

xtau plak mira cmni nyer marah

mariah said...

Just move on darl and dont waster your energy. Takde maknenye:) seriously.

Amira Zafirah on May 13, 2008 at 4:40 PM said...

haha. siapakah gerangan anda anonymous ? :)
tu lah. bnde dh melampau kan. mmg tak tahan dah.

yes kak mariah. i am moving ooooooooooon :D

Anonymous said...

kwn skolah ko r mira,,atika...hrp ko ingt yg mne...
errk truk gak konflik ko en...
aku sj bce2 blog ko...xpe kan

ezanzan on May 13, 2008 at 9:56 PM said...

MOVE ON!!!!!
Only SOME guys are worth it. Carik je :D

Im gonna update my blog soon :)

Amira Zafirah on May 13, 2008 at 11:35 PM said...

anonymous : ow. takpe. takesah pon. i mean, blog its for public kan. anyway. ko atika harun eh? sory if slh. aku byk sgt kwn name atika :)

ezan : shatap you.

Anonymous said...

awww terharunya ko ingt kt aku...
bangga ngan daya ingatan ko...
anyway biar j jantan tuh die kan cm P**t** j kan..

Amira Zafirah on May 14, 2008 at 3:04 PM said...

yeee. betol. haha. aku takde la jht mane smpai nk lupe kwn doww :D
thanx so much okay bce blog aku. sumpa aku tak sangke. haha.

ow yeh. dh la. lantak la dia. bg aku sakit hati je.

Anonymous said...

mmg ptut ko xsangke oke....aku setia utk blog ko
wwh aku bru untk wt blog..still under cnstruction
nnt aku invite u oke...

ZAKWAN on May 14, 2008 at 8:14 PM said...

wah!!
kan mira dah mengamuk!!
hehe...

btw, x mau mara2 dow...
mira kan rawkstar;p
haha...
lame x ckp ko mcm tu..
hehe...

btw, hopefully ko dapat laki baru...
hehe....

Amira Zafirah on May 15, 2008 at 12:35 AM said...

haha. ye ke. mcm mane ko taw aku ade blog eh. stahu nye, aku mrket blog aku kt myspc je :) anyway. thank you so so much. okay2. nnt aku pi jenguk2 blog ko yeh and i will your blog too .

aaw. udaaa. sesungguhnye aku bkn la rwkstr. haha. tp rokstar. haha
hati aku dh jdi batu lsng sial. chewaaaah.
owh. laki bru? nnt2 la. tak ku hengen jantan2 ni. skit hti je :P

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal