December 13, 2009

VIP seats

blabbed by Amira Zafirah at 12/13/2009 04:50:00 AM

uuww. parents off to kampung this weekend.
so, i am freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedom :D

despite of my itsy bitsy of emotionl breakdown, I decided to have fun with my love ones. on Friday evening, went out with Dann to Quan, joined by Ady later. chit chat a bit then we're off.
Dann had his college prom at Holiday Villa, Ady head back home while me head to kak Mariah's house and stay there until almost 10pm. haha

later that night, me and Ady went off to fetch Dann at Holiday Villa.
after that, we head on to Rasta, TTDI. si Ady ntah kenapeee, sibooook nau nak ke sana. I told him Rasta tu bkn nye se-gah mane pon. tade la best mane tempatnyee. bosan je pon.
diaa naaaak pgi jgk. sesampai jeeee kat sane, tak masuk lg pon, belom sempat park kete lg dia dh cancel pulak. tanak pgi. sabaaaaau je la kan???
mmg dekat sangat la kt Rasta tu. eyyyyy. gigih la kat mamat tu pujuk aku. hahhaa.

after long and hard thinking, I, yes, I'm alone okay. aku sendiri decide nak lepak Andalus. hahaha. tunggu diaorng decide lambat nau. since I'm the driver kan, sokeee la aku nak kemana jeee. hehhe.
Andalus was kinda packed jgk la. we arrived pon kinda late. sbb kan kitorng dh park sume kan, dh byr pon rm5 tuu, takkan la nk blah pulak en. mmg tak aaar.
sesampai je entrance Andalus, nmpk orng cm ramai en. table pon mcm tade je. Dann tgk table atas kosong. Dann dgn gigih nye tnya pak arab tu nak lepak atas bule tak. pak arab said we can. yeaaay. sokkkeee la kan !

naik je kitorang kat atas tu, waaaah. syooook. korang nak besile, nak meniarap, merangkak, telentang, ngangkang segala nye buleee lah. hahhaa.
kitorang pon hapeee lagi, mmg lupe daratan la kan. hehe.

sesampai je teros dh baring cleopatra, camno? haha

gigih nak cover boobs, skali hamik kauu, peha selambak ! LOL

dah habis comel la ni. heee, poyo la weyy. haha

threesome anyone. hahaha

the one and only, Adli Adzmi. chewaaah. haha

kitorang order ape sume, and chill sampai lebam disitu. Ady was the center of attention, adeeee je bende yg dia buat tu that can make us laughed like shit. Dann gelak mmg tak behengat hengat. siap nyembor nyembor kauuu. hahah. tak snonoh betol. I was the victim. Ady bullied me kaww kawww pnyeeee. sumpa aku seksaaaaa. hahaha.

you know, there were like TOOO many thing that I wanna tell tp mcm tak bule taw. susah nk type. hahaha. so, tapayah la korang taw, biar ai je yg tau, okay yuu? haha.

enjoy this whole bunch of picturees, ade banyak lagi, ni kire dh habis filter dh ni. haha
the waiter, syiaan mamat ni kene turun naik tangge. hehhe
thanks papi for the capital A. haha

Dann with his chicken salad, healthy katenye. haktuuui !

gigih dia main chilli sauce kt piring tu.

i think Dann dh telelap kot mase ni. haha. not sureee

himpap weyy, burger, burger, sandwich, sandwich. haha

uuww, forgot to mention. Me and Dann were really hyper. tataw la kenape. gelak gelak gelak dan gelak sesadoooo. hahaha

selft-timer pics before we're off

after done with Andalus, we head to to Nurin to meet up wth the partayy people.
theres Kobain, Mel, Leen, Aliph and Ashraph. sume nye baru balik clubbing uoollszzz. gaytuuu kan. they celebrated Mel's twenteeeen birthday. gigih kan.
korang dh penat tekinja kinja dalam club, balik kebulooor je sekor sekor. haha. choyy sgt.

jumpe pon sekejap pon cause mase tu pon dh pkol bape en. then we're off.
pulang lah ke mahligai masing masing. hahha ;p.


2 extra blabbing on "VIP seats"

Dann Chafid on December 13, 2009 at 3:20 PM said...

hahaha thx to me! haha
i laike the special treatment they gave us.

Amira Zafirah on December 14, 2009 at 4:17 AM said...

thank youuuuu.
the service was awesome kan. i mean if you noticed, the waiter check on you more often taw

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal