December 4, 2009

if everybody

blabbed by Amira Zafirah at 12/04/2009 12:31:00 AM
suatu hari di Giant Sri Manjung, Perak.

situation
sorong trolley yg tade la penuh sgt dgn barang with mak. dah sampai kat counter area, tercari cari counter yang tak panjang sangat que. mak kecoh sebab tak jumpe baba, alang pon sibuk same jugak. as for me, trying to call baba. as I was typing on berry.

suddenly,

Lady : eh. excuse me.
Mira : *muke terpinga pinga*
Lady : eh, you blogger kan?
Mira : *terkejot nak mati, rase nak pengsan* haaaa, a'aaaah. you sape eh? *senyum sehabis lebaar*
Lady : haaa, you yg slalu dgn kak Red tu kan? I Sabrina
Mira : oooh. a'ah. haha. ade la jgk few times. haha. heyy, Amira *salam*
Sabrina : haaa, tu la. td lg I dh nmpk you. tu I mcm pandang jee
Mira : oooh. yeaa, I prasan. then I thought theres something wrong with me ke
Sabrina : haaa, tu la. dh dkt ni bru I mcm sure. I bace jgk your blog

and conversation starts. we end up beratur at the same counter.

well my point here is, kan best kalau sume orang baik mcm ni, very humble, tak sombong, peramah.

and those yg hati busuk tu, hello. saya disini bukan la nak menjobo yg 'oh. aku kawan dgn redmummy. nnt aku pon glamer skali dgn dia'
WTF. no okay.
and bukan jugak 'alaaa, mira tu saje baik baik dgn kak red, nnt sume orang kenal dia. glamer la kan'
sape yg berfikir sebegituu, sumpa kau boddo. mak dh cukop meletzz okay nyah, tapayah nk desperate sgt nk glamer glamer ni. HAHHA. vavi.

anyway, hello Sabrina.
nice chatting with you :)

3 extra blabbing on "if everybody"

Syaa on December 4, 2009 at 3:41 AM said...

mira i told u u famous haha!! mira the household name hiks.. and my fav blogger=p

ML; Mohd Loqman on December 4, 2009 at 9:18 AM said...

*Amaze*

Amira Zafirah on December 4, 2009 at 12:31 PM said...

hahahhaa. siot ah korang. tade maknenye weyyyy.

ey man, you tapayah nk amaze sgt. you lagi fofular kaaaaaaaaan. HAHA

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal