March 2, 2010

a very welcome entry

blabbed by Amira Zafirah at 3/02/2010 07:43:00 PM
hey baby boo :)

finally, I am back on track. insyallah, kalau tade aral melintang, hilang la sampah sarap, habuk dan segala nya kt rumah online saya ini. heeee.

well, anyway. sedih je tgk entries for February. ade 4 je? goooosh. mmg sangat la a history okay. usually, bepuluh kan entry in a month, sehari tu 4-5 entry adoo, ni kau, 4 je.
takpe la, janji adoooo.

so, disebabkan dah lame sangat tak blog, and takkan la aku nak cerita every single thing that happen to me like in a day or in a week.

cerita dah basi la nok, so kite reveal mane mane yg mcm ala ala meletszz je okay. kalau yg karat karat story, no need to tell lah.


so, as a start. ehem ehem.

saya disini ingin memperkenal kan orang baru dalam keluarga saya.
orang yg bakal meneruskan generasi kami
orang yg bakal meneruskan warisan keluarga kami

Adieb Uzaer Bin Hayme

selamat dilahirkan di Hospital Al-Islam (formerly known as Hosp Kg. Baru) on the February of 8th, 2010.
he is a very healthy baby, a cute baby, a blessed baby.

Adieb, be prepared to grow up with us okay (:


p/s : more to come babey !


3 extra blabbing on "a very welcome entry"

chykeenzachary on March 3, 2010 at 9:30 AM said...

a happy news indeed for your readers,followers especially for those stalker.haha

Syaa on March 3, 2010 at 12:21 PM said...

babyy ade lesung pipitt;p

Amira Zafirah on March 3, 2010 at 2:33 PM said...

chykeenzachary
; hahaha. stalkers katenye kan.

syaa
; yeaaaaaaaaaaaa, lesung pipit dia dlm okay. geram

Related Posts with Thumbnails
 

Little Voice Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal